Stojkovic Napisano wczoraj o 08:19 Napisano wczoraj o 08:19 Pierwszy model od nie pamiętam kiedy, który mnie tak zmęczył... Baza słaby Kitty Hawk KH80146 Z dodatków maski ASK Model, pitoty i lufy działek od Mastera, Kokpit blaszki Yahu. WIEM, że model nie jest merytoryczny i masa w nim błędów produceta, których nie poprawiałem, ale po prostu chciałem z nim dojechać do końca. Instrukcja lubi wprowadzić w błąd lub pokazać jak coś zlepić nie pokazując jak dokładnie... Najważniejsze że ukończony. 10 1 Cytuj
Adamo722 Napisano wczoraj o 08:38 Napisano wczoraj o 08:38 Fajny podoba się Moim zdaniem przydałby się lepsze zdjęcia Cytuj
wuwumaster Napisano wczoraj o 08:55 Napisano wczoraj o 08:55 Piękny ! Pamiętam jak dotarł do krakowskiego muzeum, w tych ciemnych soczystych kolorach, z tymi oznaczeniami indywidualnymi robił niesamowite wrażenie. I Twój model też dzięki nim wygląda bardzo charakternie! Teraz pogoda zrobiła swoje i kolorystyka oryginału daleko odbiegła od pierwotnych barw... Pozdr ww Cytuj
barszczo Napisano wczoraj o 08:58 Napisano wczoraj o 08:58 Fajny Suchoj . Zgadzam się z @Adamo722 w kwestii zdjęć, ciut jaśniejsze by się zdały . Cytuj
mig Napisano wczoraj o 10:18 Napisano wczoraj o 10:18 Mnie również się podoba. Szkoda, że nie zrobiłeś żadnych podwieszeń. Cytuj
Snakeplisken Napisano wczoraj o 10:18 Napisano wczoraj o 10:18 Stozek wlotowy napewno czerwony?Zazwyczaj byly zielone. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi