abtb Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dziś do porannej kawy mały przerywnik do dzbanków - rura pod postacią Skyhawka, którego to sobie ulepiłem w ramach konkursu u sąsiadów Link do zmagań z materią: https://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=95486 I kilka fotek na zachętę: Douglas A-4-KU Skyhawk, obstawiam że operacja "Pustynna Burza" I tyle na dziś 6 Cytuj
Xmen Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Bardzo ładny. Podziwiam tempo pracy .Ja od trzech miesięcy nic nie skleiłem. 1 Cytuj
BRAVO112 Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu dla mnie rewelacja ! czy sloty az tak daleko sie wysuwaly? Cytuj
Adamo722 Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu (edytowane) 11 minut temu, BRAVO112 napisał: dla mnie rewelacja ! czy sloty az tak daleko sie wysuwaly? Fajny podoba się Przykładowa fotka slotów Edytowane 14 minut temu przez Adamo722 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi