abtb Napisano Niedziela o 06:01 Napisano Niedziela o 06:01 Dziś do porannej kawy mały przerywnik do dzbanków - rura pod postacią Skyhawka, którego to sobie ulepiłem w ramach konkursu u sąsiadów Link do zmagań z materią: https://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=95486 I kilka fotek na zachętę: Douglas A-4-KU Skyhawk, obstawiam że operacja "Pustynna Burza" I tyle na dziś 22 Cytuj
Xmen Napisano Niedziela o 06:13 Napisano Niedziela o 06:13 Bardzo ładny. Podziwiam tempo pracy .Ja od trzech miesięcy nic nie skleiłem. 1 Cytuj
BRAVO112 Napisano Niedziela o 08:26 Napisano Niedziela o 08:26 dla mnie rewelacja ! czy sloty az tak daleko sie wysuwaly? 1 Cytuj
Adamo722 Napisano Niedziela o 08:32 Napisano Niedziela o 08:32 (edytowane) 11 minut temu, BRAVO112 napisał: dla mnie rewelacja ! czy sloty az tak daleko sie wysuwaly? Fajny podoba się Przykładowa fotka slotów Edytowane Niedziela o 08:38 przez Adamo722 2 Cytuj
barszczo Napisano Niedziela o 09:52 Napisano Niedziela o 09:52 No i jest w końcu Mig-17. I jeszcze Arab. I w plamy. Bardzo się podoba . 1 Cytuj
pmroczko Napisano Niedziela o 10:36 Napisano Niedziela o 10:36 Model Fujimi jest naprawdę super - i pomalowany w tym przypadku naprawdę ładnie. Ale z tymi slotami to nie wyszło. To, ze są tak mocno do przodu jest OK, ale chyba są trochę za nisko. Jeszcze jedna fota: Cytuj
greatgonzo Napisano Niedziela o 11:35 Napisano Niedziela o 11:35 Ale fajnie ogląda się galerię modelu samolotu, o którym się nic nie wie, a w dodatku wygląda tak, że nie chce się nic wiedzieć. Wszystko jest fajne, nic nie przeszkadza, sama frajda. Nawet to, że widzimy wrogoradzieckiego MiG-a udało Ci się jakoś obronić. 1 Cytuj
Moses Napisano Niedziela o 15:14 Napisano Niedziela o 15:14 Nooo! Nooo! Fajnie zobaczyc czasami skayhawka w innym niż szare malowanie. Fujimi mimo swoich lat i drobnych wpadek nadal jest najlepszym modelem Scootera na rynku. 1 Cytuj
abtb Napisano Niedziela o 17:50 Autor Napisano Niedziela o 17:50 Dziękuję panowie za opinie i uiwagi 7 godzin temu, pmroczko napisał: Jeszcze jedna fota: To i ja dorzucę coś od siebie, a co - czasami dobrz jest się pogrążyć : 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi