abtb Napisano 20 Września Napisano 20 Września Dziś do porannej kawy mały przerywnik do dzbanków - rura pod postacią Skyhawka, którego to sobie ulepiłem w ramach konkursu u sąsiadów Link do zmagań z materią: https://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=95486 I kilka fotek na zachętę: Douglas A-4-KU Skyhawk, obstawiam że operacja "Pustynna Burza" I tyle na dziś 27 Cytuj
Xmen Napisano 20 Września Napisano 20 Września Bardzo ładny. Podziwiam tempo pracy .Ja od trzech miesięcy nic nie skleiłem. 1 Cytuj
BRAVO112 Napisano 20 Września Napisano 20 Września dla mnie rewelacja ! czy sloty az tak daleko sie wysuwaly? 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 20 Września Napisano 20 Września (edytowane) 11 minut temu, BRAVO112 napisał: dla mnie rewelacja ! czy sloty az tak daleko sie wysuwaly? Fajny podoba się Przykładowa fotka slotów Edytowane 20 Września przez Adamo722 2 Cytuj
barszczo Napisano 20 Września Napisano 20 Września No i jest w końcu Mig-17. I jeszcze Arab. I w plamy. Bardzo się podoba . 1 Cytuj
pmroczko Napisano 20 Września Napisano 20 Września Model Fujimi jest naprawdę super - i pomalowany w tym przypadku naprawdę ładnie. Ale z tymi slotami to nie wyszło. To, ze są tak mocno do przodu jest OK, ale chyba są trochę za nisko. Jeszcze jedna fota: Cytuj
greatgonzo Napisano 20 Września Napisano 20 Września Ale fajnie ogląda się galerię modelu samolotu, o którym się nic nie wie, a w dodatku wygląda tak, że nie chce się nic wiedzieć. Wszystko jest fajne, nic nie przeszkadza, sama frajda. Nawet to, że widzimy wrogoradzieckiego MiG-a udało Ci się jakoś obronić. 1 Cytuj
Moses Napisano 20 Września Napisano 20 Września Nooo! Nooo! Fajnie zobaczyc czasami skayhawka w innym niż szare malowanie. Fujimi mimo swoich lat i drobnych wpadek nadal jest najlepszym modelem Scootera na rynku. 1 Cytuj
abtb Napisano 20 Września Autor Napisano 20 Września (edytowane) Dziękuję panowie za opinie i uiwagi W dniu 20.09.2026 o 12:36, pmroczko napisał: Jeszcze jedna fota: To i ja dorzucę coś od siebie, a co - czasami dobrze jest się pogrążyć : Edytowane Czwartek o 07:31 przez abtb 2 Cytuj
jerzype Napisano Czwartek o 07:15 Napisano Czwartek o 07:15 Model bardzo ładny i co ważne bardzo ciekawa referencja historyczna (to na plus) ale niestety mimo mocnego matu model ma jeden mankament którego nie udało się ukryć... grube kalki. ja tego nie lubię, odkąd zepsułem tak jeden ambitny projekt. Teraz wiem że warto poświęcić czas na wykończenie kalek. Dobry płyn do kalek, walnąć gruby lakier i szlifowanie- to naprawdę czas warty straty. A wbrew pozorom matowy lakier nie pomaga dużo. Życzę kolejnych fajnych projektów! Pozdro 1 Cytuj
abtb Napisano Czwartek o 07:37 Autor Napisano Czwartek o 07:37 17 minut temu, jerzype napisał: grube kalki. Niestety to "domena" i znak rozpoznawczy japońskich modeli. Dobrze jak jest tylko jedna "warstwa" - czasami trzeba nakleić białe tło a potem znak właściwy - wtedy to jest dopiero grubo! 19 minut temu, jerzype napisał: Dobry płyn do kalek, Zawsze w użyciu 20 minut temu, jerzype napisał: walnąć gruby lakier i szlifowanie- to naprawdę czas warty straty. 20 minut temu, jerzype napisał: A wbrew pozorom matowy lakier nie pomaga dużo Unikam jak ognia - stosuję satynę, a mat tylko na coś co na pewno powinno być matowe czyli opony i pasy antyodblaskowe. 21 minut temu, jerzype napisał: Życzę kolejnych fajnych projektów! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi