Wittmann Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Już odkładam kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 A ja ich serdecznie pierniczę i czekam na cenę <130 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 A ja ich serdecznie pierniczę i czekam na cenę <130 zł. Obawiam się że nie doczekasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Ich strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 http://www.greatmodels.com/~smartcart/cgi/display.cgi?item_num=CHC9107 ehhh zaszaleli niezły model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Kolejny NIE niemiecki pojazd Mniej jak 200 zł pewnie nie będzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 rObO87 i tak Tamiya ma lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Ten Pershing wygląda wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Gorzej z ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Jak czytam ten wątek to mi się wszystkiego odechciewa ,widzę super modele które chciałbym kupić ale i tak nie kupie nie z powodu braku kasy lecz dlatego że mają chore ceny i nikt nie wmówi mi że są adekwatne do jakości tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 (edytowane) O ile cenę >200 w przypadku panzerfm3wgf z zimmeritem idzie zrozumieć, to nie rozumiem takiej ceny dla Shermana. Podobnie jak skala 1/72, są droźsi niż Revell... Edytowane 6 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Cóż, cenę ustala rynek, nie Generalny Planista. Rynek zweryfikuje obecną politykę producentów, a wątpię, żeby giganci w rodzaju Tamiyi czy Dragona pomylili się w swoich obliczeniach. Nam zostaje się smucić i bardziej szanować modele które mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 To chyba znowu wznowienie starusiego modelu DMLa. Bo patrząc po okładce widać zbieraninę tego co już robili plus DSy, ale zwykłe plastiki też są - to daje do myślenia, że to wznowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 To są jakieś mixy starych modeli z nowymi częsciami jak DS, narzędzia + figurki, w atrakcyjnej (według dragona)ceny. Tu jest to wyjaśnione: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 A to było? Swoją drogą, cena rekomendowana: 59 USD... a najdroższe ostatnie modele (Jagpanthera czy Sherman miały 49 USD)... Lepiej by 7/1 dopracowali a nie się ścigają z Trumpkiem. Ciekawi mnie jakie podwozie dadzą do tego flaka 88 standardowe czy Sd.Ah 204? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 rObO87 i tak Tamiya ma lepszego Ale Tamiya robi w 35 czy 48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Ale Tamiya robi w 35 czy 48? W obydwu skalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/dragon.htm Część już znamy ale inne to dla mnie nowość. Najbardziej mnie zdziwił ten Pak. Nigdy nie widziałem czegoś takiego (5 od góry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Najbardziej mnie zdziwił ten Pak. Nigdy nie widziałem czegoś takiego (5 od góry). nadliczbowe działa przeznaczone dla Jadpanther i Jadtiger były montowane na stanowiskach stacjonarnych i improwizowanych podwoziach / podstawach fajnie by było gdyby dali do tego podwozie Sd.Ah 204 (pojedyncze za to ciut szersze koła) zamiast standardowego Sd.Ah 202 (typowe dla flaka 88) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Fajnie to by było, jak by zrobili amfibię DUKW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/dragon.htm T-34 - wspaniały! już starą Tamiyię sobie odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 W sumie z tych wszystkich modeli najchętniej bym przygarnął tego Firefly'a IC, Shermana III, Ostwinda i Pershinga. T-34 - wspaniały! już starą Tamiyię sobie odpuszcze Z kąd wiesz, że jest taki wspaniały? Składałeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Ten Wirbelwind mam nadzieję będzie sexi, jakaś alternatywa wobec Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 rObO87 Ta i 300 zł by kosztowałą. Modeliki są przecudne aż mi ślinka cieknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 A co to jest ten Belehlsjager 38 Ausf.M? Dla mnie wygląda na zwykłego Mardera M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi