Piotrek ! Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Czyli mam rozumieć, że oprócz nielicznych Teciaków-34, wreszcie w ofercie Dragona pojawi się coś radzieckiego ? :) ...tak, to tylko same "esdekaefzety" i "pancerkampwageny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Bydle już jest w Martoli, no i trooochę kosztuje :/ Byłem, widziałem, macałem i powiem tyle - dzieło sztuki tylko dla mnie wersję H poproszę i możemy lecieć pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Skleiłem już panzer IV ausf.F1(F) na tego się na pewno skusze. I też czekam na ausf.H i jeszcze aby był tak wypasiony jak nowy smart kit w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 A ktoś wie kiedy Dragon wyda Pzkpfw III w 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Nie wspominając o Shermanie Jumbo i Brummbarze (tego pierwszego na pewno kupie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 I oto na świat wyszły moje magiczne numerki 7290 oraz 7279 Normalnie się czuję jak bym zgarnął szóstkę w Lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Pierwsze obrazy nowego PaKa. http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=5678 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 szkoda że nie dali wózków od reflektora z pojedynczym kołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 z całym szacunkiem...modelarstwem zajmuję się od jakiś 20lat i mówiac szczerze patrząc na to co wydaje dragon to według mnie sa NAJMNIEJ ROZWIJAJĄCĄ SIĘ FIRMĄ NA SWIECIE....TO NIE TO CO W LATACH 98-2003/4 POŻNIEJ TO JUZ TYLKO CORAZ GORZEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Hurtowo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Teraz to mogę się tylko zgodzic z figfanem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Że przepraszam co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 To już chyba w marketach mniej razy kotlety odgrzewają (wliczając pakowanie jako mięso mielone). Nie chodzi mi, że jestem jakiś anty niemiecka pancerka ale każdy wypust to Sherman, IV i Pantera. Że też im się jeszcze nie pokończyły wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Kolejna zapowiedź Smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Kolejna zapowiedź Smoka Żadne zapowiedzi, stare modele + stare figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Seb może i stare ale, właśnie tych modeli brakuje. Ale patrząc po ile chodzą pomarańczowe pudełka na allegro to głowa opada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 brakuje Co jak co ale współczesnych to najbardziej brakuje... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Przeciesz są Skify :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Popieram mogli by znowu rzucić partie abramsów, których nigdzie dostać już nie można. A jeżeli chodzi o pomarańczowe zestawy to za cenę 120 zł nawet warto kupić nie które zestawy jak np. Panterę F. Żeby nie było że tylko o starociach mowa to Dragon wydał coś takiego: 6587 Pz.Kpw.III (5cm KwK.39 L/60) Ausf.L Tp (Smart Kit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 ISU-152 zapowiedziała Tamcia, więc będzie cudowny (bazuje na ich IS-2), a ten stary złom dragona zapakowany w nowe pudełko z pomarańczową obwódką, to niezły chwyt na frajerów i tyle :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 ISU-152 zapowiedziała Tamcia, więc będzie cudowny (bazuje na ich IS-2), a ten stary złom dragona zapakowany w nowe pudełko z pomarańczową obwódką, to niezły chwyt na frajerów i tyle :> Tylko żeby cena była w miarę normalne... a nie jak w niektórych sklepach JS-2 od tami kosztuję ok. 170 zł Nie wiem czy takie coś było ale, zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Nie wiem czy takie coś było ale Było ale co tam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 ISU-152 będzie pewnie kosztować w sklepach tyle ile kosztuje teraz Jagdtiger czyli ok. 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Tylko żeby cena była w miarę normalne... a nie jak w niektórych sklepach JS-2 od tami kosztuję ok. 170 zł Tyle kosztują obecnie nowości najlepszych producentów(nie przepaki). Taniej za ISU nie będzie - za jakość, a przede wszystkim nietuzinkowość się płaci i tyle. Cena będzie zbliżona jak mówi Ritter, do Jagtigera, lub niedawnej Matildy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi