krzychu-onisk Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Hmm... no akurat to ma kółka i gąski jak Panzer IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgadzam się ze Skotim, że robią to co umieją, żeby zarabiać pieniążki. Raczej robią to co ludzie kupują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=DRA7376 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam No jest coś w 72 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Nie no... do zarzygania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Trochę nowości w zapowiedziach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Znowu mniemce ale co ta ,sztug ma osty więc fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Figurki to inny dział A tą 18 to Dragon chce zrobić konkurencje Trampkowi, który wypuścił całkiem fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Jeszcze jedno: GDZIE MÓJ FLAK?? Już czekam na premierę z 3 miesiące i ciągle przekładają :/ Jest jeszcze kozacki zestaw figurek wyjętych z tego zestawu ósemki-wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Jaki Flak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Kurcze co oni daja same wraki wraki wraki oraz Kupę złomu z drugiej wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszM Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 krzychu-onisk Ten Flak: http://www.martola.com.pl/pl629/produkty33136/2cm_flakvierling_38_late_production_w_crew_smart_k August Sam jesteś złom (bez obrazy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Ale przynajmniej coś robią,my niestety możemy tylko od nich kupować.A gdzie nasza rodzima produkcja?Gdyby nie Azjaci, to moglibyśmy jedynie wycinanki kleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Kurcze co oni daja same wraki wraki wraki oraz Kupę złomu z drugiej wojny A Ty znowu zaczynasz? Skoro Ci się nie podoba to nie kupuj. Jakby tego złomu nie było to by nie powstały Leopardy, bo tak jakby nie było Mark I itp. nie powstałyby Tygrysy. Może i trochę uprościłem historię, ale chyba rozumiecie sens. krzychu-onisk Ten Flak: Aaa 38, Bronco też wypuszcza, tak samo już jest Trampek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Kurcze co oni daja same wraki wraki wraki oraz Kupę złomu z drugiej wojny Coś mi się wydaje ,że będzie to trzeba ogłosić "wszem i wobec" na forum żeby wszyscy wiedzieli ,bo wydaje mi się ,że August nie odpuści póki wszyscy nie dowiedzą się o jego złotej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Zaskoczą Was nowe niemce? Wiedziałem, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Proponuję zmienić tytuł wątku z "Dragon ->zapowiedzi nowych modeli<-" na "Dragon ->zapowiedzi odgrzewanych kotletów:(<-" Już się naprawdę rzygać chce tymi panzerszmelcami od Dragona. Żeby to były jeszcze jakieś nietypowe niemieckie konstrukcje, a to ciągle te same modele, tylko z dodatkowymi i zamienianymi częściami, innymi nalepkami i inaczej wypacykowanymi pudełkami Choć nie powiem, III z Sigiem 33 to ciekawa rzecz, ale kolejnego Stuga już nie komentuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak17 Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 a co to jest te cyber hobby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Stugów IV w 35 to akurat tak dużo chyba nie ma, a z Zimmem to już na pewno nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Już się naprawdę rzygać chce tymi panzerszmelcami od Dragona. Proponuję udać się pod krzyż i ponarzekać. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Proponuję udać się pod krzyż i ponarzekać. (Nie)stety, krzyż odgrodzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Proponuję udać się pod krzyż i ponarzekać. Seb, zabijasz mnie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Najważniejsze że cena regularnie się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Proponuję udać się pod krzyż i ponarzekać. (Nie)stety, krzyż odgrodzili. To poproszę najpierw żebyście zdjęli ogrodzenie, bo na ślepo nie będę jechał 300km do Warszawy. No chyba że macie bliżej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja mam, kilka stacji metrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi