Tomek 23 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 oO! Brummbar - to będzie ładny model... ( szkoda , że za 90 zł ) - chociaż trzeba uważać, bo Dragonowi w tej skali już raz zdarzył się mały regres za ~ 50zł z modelem Tygrysa - hybrydy ( Tiger I Gruppe Fehrman ) Chyba poczekam na śmiałka, który zrobi in-boxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Brak zimmeritu na Sturmpanzer IV :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 O ile dobrze pamiętam to chyba w 1:72 w zapowiedziach Revell ma Panzer III M. Zapewne lepsza byłaby decyzja o wznowieniu czwóreczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 O ile dobrze pamiętam to chyba w 1:72 w zapowiedziach Revell ma Panzer III M. Zapewne lepsza byłaby decyzja o wznowieniu czwóreczek ale przecież Pz.IV jest jak grzybów po deszczu, nawet jako limuzyna i w wersji sportowej. To byłoby przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 skala72 ile masz IV w 1:72? F i G z Dragona, B/C i D/E z Mirage. Coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 O ile dobrze pamiętam to chyba w 1:72 w zapowiedziach Revell ma Panzer III M. Zapewne lepsza byłaby decyzja o wznowieniu czwóreczek Smile Fakt jest w zapowiedziach M-ka. I chyba jak już bym miał kupować to tańszą i trochę gorszą od Revella niż płacić nie wiem ile za Dragona, bo i tak mnie czeka kupno Mausa i E-100 jak Dragon je wznowi + dojdą i inne 72 Dragona warte zainteresowania. A IV za dużo w 72 nie ma, coś tam jeszcze Hasegawy, ale to drogie i mówiąc szczerze raczej cienkie modele. A z tego co słyszałem te Revella J i H były całkiem przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 A z tego co słyszałem te Revella J i H były całkiem przyzwoite. powiedziałbym wręcz, że najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 Zakupiłem ostatnio ulepszony model Dragona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Fajnie, szkoda tylko że to kolejny Szkop i na dodatek w 1/35. Może jakiś in-box?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 I brakuje mu Zimmeritu (jak w 1/72) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Fajnie, szkoda tylko że to kolejny Szkop i na dodatek w 1/35. No i nie szkop, ale nadal w 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 A tu nowa III-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 I kolejna zapowiedź, niedługo pojawić się w sprzedaży na naszym rynku: Armata polowa 15 cm s. IG 33 - Dragon 1/35 Dziwi mnie jedna rzecz, dlaczego jest sześć figurek, powinno być siedem, tyle wynosiła obsługa tego działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 może jeden zginął ? na wojnie tak bywa czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 może jeden zginął ? na wojnie tak bywa czasem Hmm, fakt, nie pomyślałem o tym Ale fajny model, pasuje do dioramki z września 1939r. lub przeróbki Pz.I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 może jeden zginął ? na wojnie tak bywa czasem Hmm, fakt, nie pomyślałem o tym Ale fajny model, pasuje do dioramki z września 1939r. lub przeróbki Pz.I. Po co przerabiać skoro jest bardzo dobry zestaw już gotowy też produkcji Dragona. A swoją drogą na pewno zestaw będzie sporo kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Tego nie wiem ile będzie kosztował. Wydaje mi się, że powinien być tańszy od zestawu Pz.I + armatka w/w, przecież figurynki nie mogą być droższe od modelu czołgu?! Edit: armatka jest już w sprzedaży i kosztuje 95 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Edit: armatka jest już w sprzedaży i kosztuje 95 zł. Racja, 95 zł. Obejrzałem go i powiem, że ładny jest, te gumiaste elementy bardzo przyzwocie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Przesada, może i jest fajnie wykonana ale prawie 100zł za to płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Hmm, przecież nikt tobie nie każe kupować. Jak dla mnie, model armaty z sześcioma figurkami za 100-wę, to nie aż tak dużo, oczywiście jak by było taniej nic bym nie powiedziała, np. 85 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Nowa zapowiedź a raczej kotlecik odsmażany ze strony Dragona. Jagdpanther wczesna z fabrycznym zimmeritem, numer katalogowy 6494. Trochę zdjęć z zawartością: http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=DRA6494 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Masz ty chłopie reflex!! Większość o tym "wydarzeniu" wie od środa, 10 marca br. ps. do adminów: ustawcie zegar na serwie, obowiązuje czas zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Hmm, jak widzę 10 marca i później nikt nie reklamował tego modelu w tym temacie więc post Ritter-a jest odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Masz ty chłopie reflex!! Większość o tym "wydarzeniu" wie od środa, 10 marca br. ps. do adminów: ustawcie zegar na serwie, obowiązuje czas zimowy. Spokojnie Skala72 nie bój się nie robię Twojej stronie konkurencji więc nie musisz małpować. W temacie o tym zestawie mowy nie było więc chyba dobrze zawarłem informację. A tak na marginesie spójrz na Twoje wpisy np. na temat modeli Tasca z których chciałeś zrobić odkrycie a kilka osób napisała już co o tym sądzi szczególnie o Tobie bo o jakości modeli już dawno wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Ritter daj ma luz , Skala to taki folklor tego forum, ma własny świat i żyje w innej czasoprzestrzeni pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi