Matthew Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/dml.html Kilka nowości Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 I kolejny fajny Stug widzę. Ale widzę też także, że Dragon już wszędzie DS-y pcha. Coś ku łatwiźnie zmierzają. A co na liście nowości robi Hummel 6321. Model wyszedł już ze 4 lata temu. Chyba, że to reissue z jakąś dodatkową blaszką, choć poster sie niczym nie różni od tego sprzed lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 31 Lipca 2013 Share Napisano 31 Lipca 2013 Taka sobie nowość w 1/72 czyli stary Tiger I z zimmeritem plus pięciu pancernych http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=DRA7440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/dml.html No proszę! Już nie jakiś fikcyjny Jagpanzer IV/70, ale Pz.Kpfw.IV L/70(A)! Dragon przestał szerzyć chaos w nazewnictwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Taka sobie nowość w 1/72 czyli stary Tiger I z zimmeritem plus pięciu pancernych http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=DRA7440 No model nie szczególny, ale dobrych figurek w paznokciowej skali nigdy dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Nie chce się wtrącać ale wie ktoś gdzie można dostać (w Polsce) model dragona 6303. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Nie chce się wtrącać ale wie ktoś gdzie można dostać (w Polsce) model dragona 6303. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 M103..... too mi się podoba. http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/dml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 To jest ciekawy model, wreszcie Pz.Kpfw.II Ausf. A w/Interior (Dragon 6687). Następnie: - Sd.Kfz.2 Kettenkrad Early Production w/Infanteriekarren (Dragon 6341) - Pz.Kpfw.III (5cm) (T) Ausf.G (Dragon 6773) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Zapomniałeś o najważniejszym I mam pytanie jak pisze cyber hobby com to znaczy że jest to seria limitowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 I mam pytanie jak pisze cyber hobby com to znaczy że jest to seria limitowana Teoretycznie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 No to mnie zmartwiłeś,znając mojego życiowego farta to się nie załapię na ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 No to mnie zmartwiłeś,znając mojego życiowego farta to się nie załapię na ten model. Bez obaw to zwykły Smart Kit i bez problemu będzie dostępny w naszym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 M103..... too mi się podoba. http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/dml.html Cześć Moim zdaniem najciekawsza nowość dragona od kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Moim zdaniem najciekawsza nowość dragona od kilku lat No i dość niespodziewana. A może tak któregoś pięknego dnia pokuszą się też o wypuszczenie T30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel-Martola Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Cyberhobby limitowane to jedynie serie sprzedawane w ich sklepie, czyli biała i w mniejszym stopniu pomarańczowa. To co powyżej to zwykłe model, które będą normalnie rozprowadzane i nielimitowane. Pod marką cyberhobby często idą na stany i Japonię i poza znaczkiem nic je nie różni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 No to mnie zmartwiłeś,znając mojego życiowego farta to się nie załapię na ten model. Bez obaw to zwykły Smart Kit i bez problemu będzie dostępny w naszym kraju. Dzięki za info bardzo mnie tym uradowałeś ponieważ potrzebuje dwa takie.A nigdy za zagranicy nic nie kupowałem i dla mnie był by to problem .Teraz tylko czekam jak się w Polsce ukaże.Pewnie jakieś dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Nowy Tiger Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Nowy Tiger Dragona no i bardzo dobrze ,choć mogli by dawać ten zimm oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 Ciekawa jaka cenka będzie za niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Ciekawa jaka cenka będzie za niego Obstawiam że 190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 In-box Jagdpanther G2 http://www.1999.co.jp/eng/10249077 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Nowy StuG IV wersja późna.Na tego czekałem i już jest.Kolejny model do kupienia w roku 2014.Jeszcze sobie tak myślę że dragon mógł by zrobić Bergepanther ausf A i G w 1:35 oczywiście. Ps.Znowu te Ds-y . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Kolejna nowość choć tej nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 To sie bylo angielskiego uczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi