Rhayader Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Klasa 4 - Okręty i statki Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego In-Box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Ooo,będzie parówka w przeręblu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Ooo,będzie parówka w przeręblu? "Cold dog" ? , również kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Nie wiem co będzie, ale będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 A ja się wczoraj z tego modelu śmiałem bo mało części i 16 zł no ale co popatrzeć można powodzenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 9 Września 2015 Janusz, ja tylko dla formalności zapytam - rozumiem, że warsztat ma związek z "Zimą" ? pozdrawiam Christian P.S. Fajnie, że bierzesz udział w zabawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 9 Września 2015 Autor Share Napisano 9 Września 2015 Jak najbardziej ma związek z zimą Tam gdzie będzie stał zima jest cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 a już myślałem, że przez brak konkurencji coś ugram a tu taka niespodzianka. Muszę się bardzo przyłożyć chociaż już raczej 1-0 dla Janusza, ze względu na znacznie wyższe umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Jako, że to ta sama klasa okrętu pozwolę sobie zacytować klasyka: "The Russians call him 'Vilnius nastavnik' — the Vilnius schoolmaster." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 27 Września 2015 Autor Share Napisano 27 Września 2015 Warsztat nie będzie jakoś rozbudowany, bo tu nie ma specjalnie co pokazywać. Części jest kilka na krzyż i na upartego skleić można to w godzinę Jedyne zmiany jakie planuję, to próba zrobienia jakichś okien w kiosku. Kadłub sklejony i gotowy do malowania. I w związku z tym pytania, mam nadzieję, że okonek rzuca okiem na tę relację Pomalować cały spód na czerwono? Bo widziałem schematy malowania z niezamalowanymi niektórymi sekcjami (sonary?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Jak najbardziej ma związek z zimą Tam gdzie będzie stał zima jest cały czas A przewidujesz "jakieś" okowy lodu ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 28 Września 2015 Autor Share Napisano 28 Września 2015 Jak najbardziej! Będą okowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 rzucam przykładową kompozycję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 rzucam przykładową kompozycję... Narobiłeś smaka, aż sobie wieczorem taką dioramkę zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 I w związku z tym pytania, mam nadzieję, że okonek rzuca okiem na tę relację Pomalować cały spód na czerwono? Bo widziałem schematy malowania z niezamalowanymi niektórymi sekcjami (sonary?) Rzuca, rzuca Pytanie czy część podwodna będzie widoczna ? http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=3908 Jest parę fotek ale nie wszystko wyjaśniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Września 2015 Share Napisano 30 Września 2015 To ja się jeszcze podepnę do dyskusji: Tak naprawdę to ciężko coś powiedzieć bo fotek zaraz po malowaniu prawie nie ma a takie z doków podczas remontów są mało pomocne bo kadłub ufajdany po wieloletniej służbie. jedyne kolorowe fotki są TK-208, oczywiście po przebudowie i na nich jest maźnięty po całości jednym kolorem (mowa oczywiście o części podwodnej... tfu jakoś głupio to grzmi gdy mowa o o.p ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Września 2015 Share Napisano 30 Września 2015 To akurat fotka z rozbiórki TK-12 i widać tylko goły kadłub oskubany z powłoki anechoicznej . Ładnie pomalowane w stoczni OK ale to powinno jednak po jakimś czasie w służbie wyglądać jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 1 Października 2015 Autor Share Napisano 1 Października 2015 czy część podwodna będzie widoczna ?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 To już chyba wiem co Ci po głowie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 12 Października 2015 Autor Share Napisano 12 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 13 Października 2015 Share Napisano 13 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 17 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 17 Października 2015 Fajnie! Jaki to ma wymiar w cm ??? Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Fajnie! Jaki to ma wymiar w cm ??? W tej skali maleństwo = 24cm 1:350 to już słuszny "konkret" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 25 Października 2015 Autor Share Napisano 25 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Tak bez opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi