TankRed1070 Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Wątek warsztatowy dostępny tu: viewtopic.php?t=11125 Model bardzo frustrujący, mnóstwo uproszczeń błędów merytorycznych ale za to wszystko w miarę pasuje. Kilka "przeszczepów" z BTR-80 Trumpeter-a a reszta to własna produkcja. Poniżej galeria gotowego modelu. Podstawka mocno uproszczona bo docelowo model będzie częścią mini-dioramy. Podziękowania dla Grzegorza za unikalne fotografie i cenne uwagi merytoruczne oraz dla Wojtka (dzikichomik) za zmotywowanie do zakończenia tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Wszystko już sobie powiedzieliśmy Czekam na nową podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Cóż za wodogrzmot:) Czas teraz wrócić na pustynię w okolice bliskiego wschodu, wojny 6io dniowej i tych klimatów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 piękny, po prostu piękny Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Śliczny ale to wiesz już dawno, cieszę się na możliwość dokładnego obejrzenia ze wszystkich stron na żywca w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Wygląda, jakby był temirowy, zaróno technicznie jak i malarsko (to duży komplement). W tej skali - zaczepisty . Zielsko na podstawce (kwiatki) to Polak-made? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Niespotykany model w bardzo ładnym wykonaniu. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Model widziałem na ,,żywo'' i poznałem wykonawce i gratulowałem wykonania tego modelu i tego za który w drodze powrotnej z Lublina musiał napełnić puchar oj dużo tego było. Świetna robota ,baza modelu to rzeżnia można to ze sobą zrobić a wyszło super gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Cacuszko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 ja już Ci wszystko powiedziałem na żywca przy żywcu - śliczne ustrojstwo. czekam na godna podstawkę i skompletowanie projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Jaki następny pojazd ze wschodu planujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 Cześć, dziękuję za miłe słowa. Wodnik dał mi popalić jak mało co.... kazio: masz rację trawka od Polaka. Świetna rzacz. R_Mazzi: będzie w Katowicach do oglądania Grzegorz: i tu mam spory zgryz bo pomysłów mam masę, zestawów też trochę. Muszę jeszcze nad tym podumać... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Trafiłeś na pierwszą strone! Gratulacje! kolejny raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 no fajny, fajny - fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 no i znowu cover story! gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Twój wieprzyk jest niezły:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Bardzo fajna praca. Tymczasowa podstawka mi się podoba - fajne kwiatki na poboczu. Co do wozu, to oczy biegają z jednej strony na drugą przenosząc się po ładnych detalach - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Co by za różowo nie było, powiem, że szyby mi nie podchodzą...Boczne wyglądają jakby były krzywo wklejone. Ale oczywiście to tylko drobiazg, na prawdę dobra robota! Jest się na kim wzorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Oryginalny temat. BRAWO Super wykonanie. TEZ BRAWO Ciekawe jaka bedzie muzyczka do własciwej podstawki? Moze to: Choc troche oklepane. A tak swoja droga rozumiecie o co chodzi w tej piosence, bo ja tylko rozumiem bum bum bum I co to jest te oppa Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 super model, co prawda nie moje czasy, ale powoli trzeba wracać do swojej ulubionej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Listopada 2009 Super Moderator Share Napisano 5 Listopada 2009 Witam Troszkę spóźnione ale zawsze się komuś mogą przydać: http://www.primeportal.net/trucks/yuri_pasholok/gaz_39371-221_vodnik/ Podziwiam za wytrwałość widziałem ten model ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Inaczej wyrazić nie umiem;) p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 7 Listopada 2009 Autor Share Napisano 7 Listopada 2009 Witam Troszkę spóźnione ale zawsze się komuś mogą przydać: http://www.primeportal.net/trucks/yuri_pasholok/gaz_39371-221_vodnik/ Podziwiam za wytrwałość widziałem ten model ;) Pozdrawiam Dzięki. Link spóźniony, bo te zdjęcia były dla mnie podstawą do wykonania detali. Dzięki w każdym razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 7 Listopada 2009 Autor Share Napisano 7 Listopada 2009 A tak swoja droga rozumiecie o co chodzi w tej piosence, bo ja tylko rozumiem bum bum bum I co to jest te oppa Pozdrawiam. Boom, boom, boom! My heart beat – toc, toc! Boom, boom, boom! When they’ll start – bang, bang! Oh God, if I have to I’ll sell my wife and her mother for one, new kalashnikov! Kalshnikov, kalashnikov, kalashnikov! Boom, boom, boom! My heart don’t beat if somwhere don’t shoot! Tyle znalazłem. Co do muzyczki to będzie rosyjska oczywiście Kalashnikov będzie na inną okazję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi