blacman Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Witam.... Uwielbiam okręty Cesarstwa Japonii. A że małe jest piękne - stąd wybór skali 1/700. mój pierwszy pojedynek ze skalą 1/700 padł na bardzo waleczny niszczyciel IJN Hatsushimo - kolejny był IJN CHITOSE - wielki mały pechowiec - IJN Kako to pierwszy mój krążownik ciężki Floty Cesarstwa - pomimo fascynacji mikroskalą popełniłem też "fo pa" z większą skalą. A wynikiem tego mezaliansu był IJN Takao - Uff.. Kirishima gotowa. Zestaw bazowy - wypraski Fujimi. Waloryzacja zestawem fototrawionym z własnej kuchni pozdrawiam... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Modelarstwem okrętowym nigdy się zbytnio nie interesowałem ale Twoje prace i warsztaty zasługują na szczere uznanie - Gratulacje (jakież to malutkie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Super. Baaaardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Podglądam twoje zmagania w warsztatach i to co tam widzę robi ogromne wrażenie. Podziwiam za pracę w takiej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 proszę zostań w większej skali Piękne dokonania stoczniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 27 Lipca 2014 Autor Share Napisano 27 Lipca 2014 dziękuję Panowie za zainteresowanie... proszę zostań w większej skali To znaczy 350 ? wszak 700 to "królowa wszechskal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 ale w 350 pokazałeś mega możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Wielkie brawa, nie oglądam zwykle tego działu forum, ale tymi paroma zdjęciami zachęciłeś mnie od zmiany przyzwyczajeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Chyba dzis w nocy nie zasne... Szukalem dolnej szczeki gdzies pod biurkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Piękna flota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ploku13 Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Wygląda to super, a jakie to jest małe.. Musisz mieć cholernie zręczne palce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Przepiękne!!!!! Widać wkład pracy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubix Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Świetne modele! Nie mogę się napatrzeć na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Cos pieknego. Moglbys kiedys opisac, jak robisz wlasne blaszki? Sa bardzo delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Jestes mistrzem siedemsetki. Arcymistrzem. Ciesze sie, że mogę obserwować twoje zmagania z materią. Są fascynujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 15 Lipca 2015 Autor Share Napisano 15 Lipca 2015 dziękuję za miłe komentarze.... ...zmagania z materią.... taak - te zmagania rzeczywiście dostarczają dużo modelarskiej frajdy dzięki spiton... ...Moglbys kiedys opisac, jak robisz wlasne blaszki?... powstał takowy... umieszczony na bratnim forum mikromodeli. Zajrzyj proszę tu: Rozprawa o trawieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Rewelacja, dziekuje. Bardzo prosto opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freelancer Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Piękne, może też kiedyś się skuszę na mniejszą skalę, póki co na samą myśl ogarnia mnie panika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 I bardzo fajnie, że robi flotę japońską, ich jednostki są bardzo ciekawe z wyglądu i mają w sobie taką lekkość...no może poza pancernikiem Fuso.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi