blacman Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Witam.... Uwielbiam okręty Cesarstwa Japonii. A że małe jest piękne - stąd wybór skali 1/700. mój pierwszy pojedynek ze skalą 1/700 padł na bardzo waleczny niszczyciel IJN Hatsushimo - kolejny był IJN CHITOSE - wielki mały pechowiec - IJN Kako to pierwszy mój krążownik ciężki Floty Cesarstwa - pomimo fascynacji mikroskalą popełniłem też "fo pa" z większą skalą. A wynikiem tego mezaliansu był IJN Takao - Uff.. Kirishima gotowa. Zestaw bazowy - wypraski Fujimi. Waloryzacja zestawem fototrawionym z własnej kuchni pozdrawiam... Grzegorz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Modelarstwem okrętowym nigdy się zbytnio nie interesowałem ale Twoje prace i warsztaty zasługują na szczere uznanie - Gratulacje (jakież to malutkie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Super. Baaaardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Podglądam twoje zmagania w warsztatach i to co tam widzę robi ogromne wrażenie. Podziwiam za pracę w takiej skali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 proszę zostań w większej skali Piękne dokonania stoczniowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted July 27, 2014 Author Share Posted July 27, 2014 dziękuję Panowie za zainteresowanie... proszę zostań w większej skali To znaczy 350 ? wszak 700 to "królowa wszechskal" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 ale w 350 pokazałeś mega możliwości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Wielkie brawa, nie oglądam zwykle tego działu forum, ale tymi paroma zdjęciami zachęciłeś mnie od zmiany przyzwyczajeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Chyba dzis w nocy nie zasne... Szukalem dolnej szczeki gdzies pod biurkiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Piękna flota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ploku13 Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Wygląda to super, a jakie to jest małe.. Musisz mieć cholernie zręczne palce.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Przepiękne!!!!! Widać wkład pracy!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubix Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Świetne modele! Nie mogę się napatrzeć na nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret69 Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Cos pieknego. Moglbys kiedys opisac, jak robisz wlasne blaszki? Sa bardzo delikatne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Jestes mistrzem siedemsetki. Arcymistrzem. Ciesze sie, że mogę obserwować twoje zmagania z materią. Są fascynujące. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted July 15, 2015 Author Share Posted July 15, 2015 dziękuję za miłe komentarze.... ...zmagania z materią.... taak - te zmagania rzeczywiście dostarczają dużo modelarskiej frajdy dzięki spiton... ...Moglbys kiedys opisac, jak robisz wlasne blaszki?... powstał takowy... umieszczony na bratnim forum mikromodeli. Zajrzyj proszę tu: Rozprawa o trawieniu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret69 Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Rewelacja, dziekuje. Bardzo prosto opisane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelancer Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Piękne, może też kiedyś się skuszę na mniejszą skalę, póki co na samą myśl ogarnia mnie panika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzype Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 I bardzo fajnie, że robi flotę japońską, ich jednostki są bardzo ciekawe z wyglądu i mają w sobie taką lekkość...no może poza pancernikiem Fuso.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts