Skocz do zawartości

F 14A Tomcat w skali 1/18

Mareku

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego wszystkiego też zakupiłem Tomcata Nawet prosto z pudła wygląda świetnie Nie mogę się doczekać kolejnych aktualizacji...

PS:

JSI wypuści też chińskiego Su-30 (chyba...) oraz izraelskiego F-15

• Odpowiedzi 368
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Nie jest to zaden problem. Dlugosc calego modelu samolotu to 120 cm; przedni golen podwozia ma wysokosc, czyli dlogosc 7.6 cm. Szerokosc modelu, przy zlozonych skrzydlach okolo 60 cm.

Dzieki za mile slowa.

O cholercia, gdzie ty go będziesz trzymał, w garażu

Nie jest to zaden problem. Dlugosc calego modelu samolotu to 120 cm; przedni golen podwozia ma wysokosc, czyli dlogosc 7.6 cm. Szerokosc modelu, przy zlozonych skrzydlach okolo 60 cm.

Dzieki za mile slowa.

O cholercia, gdzie ty go będziesz trzymał, w garażu

Nie w garazu, a w domu. Zbuduje mu witrynke z plexi

To normalnie jest cudowne. Pełny podziw i szacunek.

Model będzie w malowaniu VF-84?

Pozdrawiam

Adrian

Dzieki piekne Tak bedzie malowany na VF-84, tylko z okresu "Pustynnej Burzy" z panienka na nosie i napisem: "Cat Snatch Fiver".

_IGP9428.jpg

Tak bedzie malowany na VF-84, tylko z okresu "Pustynnej Burzy" z panienka na nosie i napisem: "Cat Snatch Fiver".

Myślę o tym samym tylko w większej skali ( żeby nie było wątpliwości mniejszy model 1:32/1:48 ).

Jak na razie podziwiam twoje wyczyny.

Tak bedzie malowany na VF-84, tylko z okresu "Pustynnej Burzy" z panienka na nosie i napisem: "Cat Snatch Fiver".

Myślę o tym samym tylko w większej skali ( żeby nie było wątpliwości mniejszy model 1:32/1:48 ).

Jak na razie podziwiam twoje wyczyny.

Dzieki

• 4 months later...

Witam wszystkich kolegow i kolezanki

Mam pytania o to gdzie sie podzialem, wiec dlatego ten post. Jak na razie jeszcze jestem, ale walcze z ciezka choroba i chemja, ktora mi daja zeby to swinstwo wyleczyc nie bardzo mi daje mozliwosci pracy nad modelem. Wiezcie mi, bardzo juz za tym modelowaniem tesknie!

Trzesa mi sie jednak rece tak bardzo ze na razie moge sobie tylko pomazyc i popatryc na to co inni robia. Moze pod koniec lata, albo i wczesniej... zobaczem Trzymajcie za mnie kciuki,a pozytywna energia wasza pozwoli mi na szybkie dojcie do zdrowia

Mareku zdrowie jest najważniejsze! Wszyscy czekamy na kolejne odsłony Twojego wspaniałego projektu, ale w tej chwili nie to jest ważne. Pasja, pasją, ale bez zdrowia i sił sama wena nie wystarczy.

Życzę Ci szybkiego powrotu do pełni zdrowia i sił. Oby się wszystko jak najszybciej poukładało, a ręce znów zabrały za tego wielkoluda

Wszystkiego Dobrego!

Pozdrawiam

Kornik

Po każdej burzy wychodzi słońce - i wierzę głęboko , że wszystko będzie dobrze - brzmi to co napisałem jak słowa piosenki ale mogę ją nucić codziennie gdyby to przyniosło jakieś korzyści dla Ciebie

Spokojnie - my poczekamy na Kocura ale szczerze to bardziej czekam aż napiszesz , że jest OK!

Pozdrawiam serdecznie i życzę powrotu do zdrowia !

Po każdej burzy wychodzi słońce - i wierzę głęboko , że wszystko będzie dobrze - brzmi to co napisałem jak słowa piosenki ale mogę ją nucić codziennie gdyby to przyniosło jakieś korzyści dla Ciebie

Spokojnie - my poczekamy na Kocura ale szczerze to bardziej czekam aż napiszesz , że jest OK!

Pozdrawiam serdecznie i życzę powrotu do zdrowia !

Dzieki serdeczne za moc pozytywnej energji Pozytywna energja przynosi dobre rzeczy wiec wierze ze wkrotce wszystko bedzie O.K

Pozytywna energja przynosi dobre rzeczy wiec wierze ze wkrotce wszystko bedzie O.K

Musi być. Zdrowia i siły Mareku.

• 2 weeks later...