artoor_k Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Z tego wszystkiego też zakupiłem Tomcata Nawet prosto z pudła wygląda świetnie Nie mogę się doczekać kolejnych aktualizacji... PS: JSI wypuści też chińskiego Su-30 (chyba...) oraz izraelskiego F-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Nie jest to zaden problem. Dlugosc calego modelu samolotu to 120 cm; przedni golen podwozia ma wysokosc, czyli dlogosc 7.6 cm. Szerokosc modelu, przy zlozonych skrzydlach okolo 60 cm.Dzieki za mile slowa. O cholercia, gdzie ty go będziesz trzymał, w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Nie jest to zaden problem. Dlugosc calego modelu samolotu to 120 cm; przedni golen podwozia ma wysokosc, czyli dlogosc 7.6 cm. Szerokosc modelu, przy zlozonych skrzydlach okolo 60 cm.Dzieki za mile slowa. O cholercia, gdzie ty go będziesz trzymał, w garażu Nie w garazu, a w domu. Zbuduje mu witrynke z plexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 Dostalem w koncu te SMD LED-y i zrobilem reflektor na nowo. Teraz jest tak jak trzeba: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 To normalnie jest cudowne. Pełny podziw i szacunek. Model będzie w malowaniu VF-84? Pozdrawiam Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 No normalnie poczułem sie jak w byłej szkole patrząc na Twoje wyliczenia rezystancji , wygląda zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Wchodze na forum i muszę oglądać to samo co codziennie w szkole Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 To normalnie jest cudowne. Pełny podziw i szacunek. Model będzie w malowaniu VF-84? Pozdrawiam Adrian Dzieki piekne Tak bedzie malowany na VF-84, tylko z okresu "Pustynnej Burzy" z panienka na nosie i napisem: "Cat Snatch Fiver". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 No normalnie poczułem sie jak w byłej szkole patrząc na Twoje wyliczenia rezystancji , wygląda zacnie Dzieki Przemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 Wchodze na forum i muszę oglądać to samo co codziennie w szkole Piękna robota Piekna szkola gdzie sie robi modele, nie ma co! Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Tak bedzie malowany na VF-84, tylko z okresu "Pustynnej Burzy" z panienka na nosie i napisem: "Cat Snatch Fiver". Myślę o tym samym tylko w większej skali ( żeby nie było wątpliwości mniejszy model 1:32/1:48 ). Jak na razie podziwiam twoje wyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 13 Listopada 2011 Autor Share Napisano 13 Listopada 2011 Tak bedzie malowany na VF-84, tylko z okresu "Pustynnej Burzy" z panienka na nosie i napisem: "Cat Snatch Fiver". Myślę o tym samym tylko w większej skali ( żeby nie było wątpliwości mniejszy model 1:32/1:48 ). Jak na razie podziwiam twoje wyczyny. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 hehe, nie modele tylko takie rysunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 16 Listopada 2011 Autor Share Napisano 16 Listopada 2011 Jakie rysunki!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Do wylicześ rezystancji użyłeś schematu elektrycznego, swoją drogą to rzeczywiście nie rysunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Teraz rozumiem. Nawet nie zdalem sobie sprawy z faktu ze zdjecie palacego sie reflektora zrobilem na schemacie elektronicznym. he, he ,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 Witam wszystkich kolegow i kolezanki Mam pytania o to gdzie sie podzialem, wiec dlatego ten post. Jak na razie jeszcze jestem, ale walcze z ciezka choroba i chemja, ktora mi daja zeby to swinstwo wyleczyc nie bardzo mi daje mozliwosci pracy nad modelem. Wiezcie mi, bardzo juz za tym modelowaniem tesknie! Trzesa mi sie jednak rece tak bardzo ze na razie moge sobie tylko pomazyc i popatryc na to co inni robia. Moze pod koniec lata, albo i wczesniej... zobaczem Trzymajcie za mnie kciuki,a pozytywna energia wasza pozwoli mi na szybkie dojcie do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Mareku zdrowie jest najważniejsze! Wszyscy czekamy na kolejne odsłony Twojego wspaniałego projektu, ale w tej chwili nie to jest ważne. Pasja, pasją, ale bez zdrowia i sił sama wena nie wystarczy. Życzę Ci szybkiego powrotu do pełni zdrowia i sił. Oby się wszystko jak najszybciej poukładało, a ręce znów zabrały za tego wielkoluda Wszystkiego Dobrego! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekzukosa Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Po każdej burzy wychodzi słońce - i wierzę głęboko , że wszystko będzie dobrze - brzmi to co napisałem jak słowa piosenki ale mogę ją nucić codziennie gdyby to przyniosło jakieś korzyści dla Ciebie Spokojnie - my poczekamy na Kocura ale szczerze to bardziej czekam aż napiszesz , że jest OK! Pozdrawiam serdecznie i życzę powrotu do zdrowia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 24 Marca 2012 Autor Share Napisano 24 Marca 2012 Po każdej burzy wychodzi słońce - i wierzę głęboko , że wszystko będzie dobrze - brzmi to co napisałem jak słowa piosenki ale mogę ją nucić codziennie gdyby to przyniosło jakieś korzyści dla Ciebie Spokojnie - my poczekamy na Kocura ale szczerze to bardziej czekam aż napiszesz , że jest OK! Pozdrawiam serdecznie i życzę powrotu do zdrowia ! Dzieki serdeczne za moc pozytywnej energji Pozytywna energja przynosi dobre rzeczy wiec wierze ze wkrotce wszystko bedzie O.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Pozytywna energja przynosi dobre rzeczy wiec wierze ze wkrotce wszystko bedzie O.K Musi być. Zdrowia i siły Mareku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Zdrowiej nam zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 nie daj się chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 postaraj się walczyć !!!! (i przetrwać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Przyłączam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia, nie poddawaj się. Modelik piękny i podobnie jak pozostali nie mogę się doczekać kontynuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi