Dexter Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Za zgodą Załogi, galerię projektu prezentuję w dziale "Dioramy". Warsztat znajduje się w tym miejscu: >WARSZTAT KROJANTY< Zapraszam do galerii: 1 Cytuj
Ipkinss Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Hej! Bardzo mi się Twoja diorama podoba Dynamika sceny przykuwa uwagę. Bardzo podobają mi się konie oraz oporządzenie żołnierzy Chociaż nie ustrzegłeś się błędu, który możesz łatwo poprawić. Chodzi o tzw. przednie bączki w polskich mauserach. Pomalowałeś je na kolor drewna, podczas gdy powinny być w kolorze metalu (oksydy). Czy możesz powiedzieć dlaczego jeden z ułanów uzbrojony jest tylko w szablę? Nie znam się na naszej kawalerii ale czy nie miałby chociaż VISa na smyczy? Nie jest to czepialstwo z mojej strony tylko chęć dowiedzenia się czegoś interesującego:D Gratuluję niezwykle interesującej sceny. Nie często można spotkać tego typu dioramy wykonane na tak wysokim poziomie Pozdrawiam Ipknss Cytuj
dweler Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 cos pieknego, swietna kolorystyka i wszelakie detale Cytuj
fliper_nx Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 Twoja praca przykuła mi uwagę z powodu lekkiego zamiłowania końmi, bardzo mi się podobają różne momenty galopu, jedynie nie podoba mi się ustawienie "białego" konia, nie wydaję mi się naturalne, ale to tylko moje odczucie . Co do minusu jeszcze mogę dodać ogony, są zbyt sztuczne, można było pokusić się o włosie. Oczywiście wybrzydzam jak się da, ale dioramka zrobiła nam nie spore wrażenie, kolorystyka, roślinność . Gratuluje i pozdrawiam. Cytuj
Wojtek B. Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 Witam. W końcu udało Ci się ją skończyć. Ogólnie rzecz ujmując praca na piątkę, odwaliłeś kawał dobrej roboty. Pozdrawiam Cytuj
Kacperek315 Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 Bardzo fajnie to wygląda. za tematykę. Cytuj
Jarekk Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 Gratuluję wykonania. Bardzo mi się podoba. Cytuj
viltianus Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 Mam wrażenie, że wodze, zwłaszcza siwka i wspiętego gniadosza, są zbyt grube. Ślicznie to w całości wygląda. I zdjecia takie porządne... Gratulacje Cytuj
JARD Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 Za temat Za wykonanie Tylko tębacza żal... Hej, hej ułani malowane dzieci ... Super praca gratuluję. Cytuj
dzidas71 Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 Pomysł ,kompozycja,wykonanie,zdjęcia - rewelacja! Cytuj
Zekar Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 Zgadzam się z przedmówcami , diorama rewelacja . Bardzo dynamicznie to wszystko wygląda. Cytuj
mart72 Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 Mistrzostwo. Świetnie zaaranżowana scena. Gratulacje! Cytuj
gajur Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 Cudo (!!!), podziwiam z dziećmi. Gratuluję pomysłu, fotki admina i pozdrawiam. Cytuj
gajur Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 Cudo (!!!), podziwiam z dziećmi. Gratuluję pomysłu, fotki admina i pozdrawiam. Cytuj
Dexter Napisano 16 Maja 2010 Autor Napisano 16 Maja 2010 Dziękuję za uznanie i miłe słowa. Szkoda że tak mało figurek przedstawia wojaków II RP, a zwłaszcza kawalerzystów. Ale da się o i owo poprzerabiać. Niebawem zaprosze Was do kolejnej galerii w dziale dioram. Cytuj
Observer Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 Zazdroszcze tylu udanych prac. Jestem ciekaw gdzie Ty to wszystko trzymasz, bo jednak dioramki trochę miejsca zajmują . Czekam na kolejne dzieło. Cytuj
Warsaw1944 Napisano 11 Marca 2020 Napisano 11 Marca 2020 Wiem że ten temat ma już 10 lat, ale może ktoś mi odpowie... Skąd te figurki polskich kawalerzystów? Cytuj
Slawek_26869 Napisano 11 Marca 2020 Napisano 11 Marca 2020 Witaj, niech Kolega "wejdzie" linkiem z pierwszego postu i tam znajdzie że to figurki żywiczne Warriors Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Kwietnia 2020 Super Moderator Napisano 4 Kwietnia 2020 Jaka to skala? Nigdzie nie znalazłem tej informacji... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi