Dexter Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Za zgodą Załogi, galerię projektu prezentuję w dziale "Dioramy". Warsztat znajduje się w tym miejscu: >WARSZTAT KROJANTY< Zapraszam do galerii: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Hej! Bardzo mi się Twoja diorama podoba Dynamika sceny przykuwa uwagę. Bardzo podobają mi się konie oraz oporządzenie żołnierzy Chociaż nie ustrzegłeś się błędu, który możesz łatwo poprawić. Chodzi o tzw. przednie bączki w polskich mauserach. Pomalowałeś je na kolor drewna, podczas gdy powinny być w kolorze metalu (oksydy). Czy możesz powiedzieć dlaczego jeden z ułanów uzbrojony jest tylko w szablę? Nie znam się na naszej kawalerii ale czy nie miałby chociaż VISa na smyczy? Nie jest to czepialstwo z mojej strony tylko chęć dowiedzenia się czegoś interesującego:D Gratuluję niezwykle interesującej sceny. Nie często można spotkać tego typu dioramy wykonane na tak wysokim poziomie Pozdrawiam Ipknss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 cos pieknego, swietna kolorystyka i wszelakie detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Twoja praca przykuła mi uwagę z powodu lekkiego zamiłowania końmi, bardzo mi się podobają różne momenty galopu, jedynie nie podoba mi się ustawienie "białego" konia, nie wydaję mi się naturalne, ale to tylko moje odczucie . Co do minusu jeszcze mogę dodać ogony, są zbyt sztuczne, można było pokusić się o włosie. Oczywiście wybrzydzam jak się da, ale dioramka zrobiła nam nie spore wrażenie, kolorystyka, roślinność . Gratuluje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Witam. W końcu udało Ci się ją skończyć. Ogólnie rzecz ujmując praca na piątkę, odwaliłeś kawał dobrej roboty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Bardzo fajnie to wygląda. za tematykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Gratuluję wykonania. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viltianus Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Mam wrażenie, że wodze, zwłaszcza siwka i wspiętego gniadosza, są zbyt grube. Ślicznie to w całości wygląda. I zdjecia takie porządne... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 Za temat Za wykonanie Tylko tębacza żal... Hej, hej ułani malowane dzieci ... Super praca gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 Pomysł ,kompozycja,wykonanie,zdjęcia - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 Zgadzam się z przedmówcami , diorama rewelacja . Bardzo dynamicznie to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 Mistrzostwo. Świetnie zaaranżowana scena. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 Świetne,robi wrażenie...gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 Cudo (!!!), podziwiam z dziećmi. Gratuluję pomysłu, fotki admina i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 Cudo (!!!), podziwiam z dziećmi. Gratuluję pomysłu, fotki admina i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 16 Maja 2010 Autor Share Napisano 16 Maja 2010 Dziękuję za uznanie i miłe słowa. Szkoda że tak mało figurek przedstawia wojaków II RP, a zwłaszcza kawalerzystów. Ale da się o i owo poprzerabiać. Niebawem zaprosze Was do kolejnej galerii w dziale dioram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 Zazdroszcze tylu udanych prac. Jestem ciekaw gdzie Ty to wszystko trzymasz, bo jednak dioramki trochę miejsca zajmują . Czekam na kolejne dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurand Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Gratulacje naprawdę piękna diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 20 Marca 2018 Share Napisano 20 Marca 2018 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warsaw1944 Napisano 11 Marca 2020 Share Napisano 11 Marca 2020 Wiem że ten temat ma już 10 lat, ale może ktoś mi odpowie... Skąd te figurki polskich kawalerzystów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 11 Marca 2020 Share Napisano 11 Marca 2020 Witaj, niech Kolega "wejdzie" linkiem z pierwszego postu i tam znajdzie że to figurki żywiczne Warriors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warsaw1944 Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 Ok, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Kwietnia 2020 Super Moderator Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Jaka to skala? Nigdzie nie znalazłem tej informacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi