Jędrek Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 a ja się zastanawiałem gdzie się w weekend wszystkie krasnale podziały teraz już wiem, że zagnałeś je o swojej stoczni pięknie to wygląda Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Miodzio Przez Ciebie Jędruś muszę isć do okulisty po okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Świetny Mistrzowska robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Ja już doprawdy nie wiem co mam pisać w postach w tym temacie, bo już mi się pomysły skończyły Po prostu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 śliczny,lekki opad szczeny:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Okonek skąd bierzesz tych miniaturowych stoczniowców ? A na poważnie to super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 Dzieki Aby dotrzymac tempa moich ostatnich postow w tym temacie zabralem sie troche do roboty. Przez ostatnie dwa miesiace udalo mi sie wykonac takie sobie szalupy ratunkowe i podobne zurawiki Malo czasu i jeszcze mniej checi w ostatnim czasie sprawily, ze wlasnie tylko tyle udalo mi sie zrobic. Dodaje dwie fotki z obu stron oraz jedna fotke grozy, na ktorej widac wszystkie niedociagniecia, nierownosci, zacieki i kurz. Jak widac nie jest to mistrzostwo swiata, jak niektorzy tu pisali a zwykle modelarstwo dla przyjemnosci. Fakt, ze golym okiem tego nie widac wiec potraktujcie to jako ciekawostke. Do konca juz blisko a jednak nadal bardzo daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Uuuu Coś pięknego. Nawet nie sądziłem, że cywilne "siedemsetki" mogą być takie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Uuuu Coś pięknego. Nawet nie sądziłem, że cywilne "siedemsetki" mogą być takie fajne - a gdzie tu masz cywilne ? okonek Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Uuuu Coś pięknego. Nawet nie sądziłem, że cywilne "siedemsetki" mogą być takie fajne - a gdzie tu masz cywilne ? No faktycznie, niefortunnie dobrałem słówko "cywilne" (zmyliło, mnie to, że tankowiec). Chodziło mi o to, że bez uzbrojenia. A, napisałem to co napisałem po obejrzeniu tylko trzech ostatnich zdjęć (wcześniej nawet nie wiedziałem, że ten temat istnieje ) i dopiero potem zacząłem przeglądać całość od początku. To tyle gwoli wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 która to ta fotka grozy super całość wygląda Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Już myślałem że się nie doczekam, ale jednak się myliłem. Jak zwykle super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 Świetna robota Jędruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Pozdrawiam. P.S.: Chyba sen zimowy już się skończył, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 ten model kopie zady .... brawo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Przeżyłem szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Przepraszam, że tak bez słów, ale naprawdę nie wiem co powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Ciągle nie mogę się nadziwić że to: Wygląda teraz jak to: Ale to w końcu najlepsza część modelarstwa. Okonek przyznaj się musiałeś mieć jakieś kontakty w środowisku radzieckich konstruktorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Ciągle nie mogę się nadziwić że to:(...) Wygląda teraz jak to: (...) ...i żadne krzyki i płacze nie przekonają nas, że nie da się samodzielnie wyrzeźbić modelu w 700'tce Pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothar79_79 Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Wszystkim, którzy nie mogą uwierzyć w zdolności rąk okonka mogę powiedzieć: "Witajcie po ciemnej stronie mocy"... (oczywiście to żarcik, ale ja także od 20 lat buduję tylko modele od podstaw, szkoda, że nie z takim skutkiem jak okonek...:( ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Cześć Zzb. Da się wyrzeźbić w 700-ce. Owszem. Ale można rzeźbić i "rzeźbić". Tu przykład: http://www.modelshipgallery.com/gallery/service/hms/gold-700-ck/ck-index.html I kto wymiata? Jasne, że Okonek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2008 Witam. No i stało się - po roku i dwóch dniach mogę wreszcie oznajmić, ze prace ruszyły na nowo a wszystko to za spawa moich krasnali, które wróciły z pewnej wyspy Tak naprawdę to aż mi głupio, ze tak długo to trwało Tylny maszt prawie gotowy. Pozostało dodanie dwóch reflektorów i olinowania. Fotek jako takich w czasie pracy nie robiłem wiec dam taką sobie całościowke, gdzie go widać już na nadbudówce. Jak go skończę to pokaże z bliska. Powiedziałem sobie, że skończę model do końca roku. Pozostało niewiele. To co już opisałem, pomost dziobowy, kotwice i napisy na burtach, nadbudówce i rufie. Może przybędzie tez załoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Warsztat Okonka znowu pracuje pełna para a wszystko to za spawa moich krasnali, które wróciły z pewnej wyspy : kryzys w UK czy może już mamy w Polsce ta druga Irlandię no to czekam na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Treevill, Okonka powinienieś raczej pytać co tam w Niemczech słychać... Fajnie Jędruś że znowu nadajesz. Czegoś mi tu brakowało, mimo że dużo innych ciekawych spraw się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 mogę wreszcie oznajmić, ze prace ruszyły na nowo Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi