mirage3 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 To musimy ustalić koszty panowie i jedzemy z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 No decyzja należy jednak do Cinka ... Druk, druk wybierz Panie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 No decyzja należy jednak do Cinka ... dokładnie tak. Godeł do końca życia wystarczy z tego arkusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 O jezusiscku, Panocku. Jeżeli jest jeszcze jakieś miejsce na te kaleczki to też bym się chciał dopisać. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Cinek, dopisuj mnie do listy w te pędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam Mnie proszę tez dopisać Pozdrawiam Juras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz 5710 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 to i mnie poproszę też dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 To ja tez poprosze.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flins Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 To może jakaś lista chętnych ? Ja oczywiście też chętnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Dopisuję się jak najbardziej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Cinekf1 - JA TO MUSZĘ MIEĆ jak przystało na fana Polskich Skrzydeł. Dopisuj mnie do listy. jak cena byłaby do przełknięcia to nawet dwa arkusze był wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja też zainteresowany. A co z 1/48? Skoro jest projekt, to nie powinno być trudno przeskalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Się zgłaszam i do 72 i do 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Niezłe, zakładacie już listę do 1:48 a jeszcze się autor o 1:72 nie wypowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Ojojoj... ja też sie zapisuję i na 48 i na 72 - jeśli można oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 No fajnie. Cinka ześmy wystraszyli bo się nie odzywa. cinek ,cinek ,cinek powiedz coś !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 cinek ,cinek ,cinek powiedz coś !!!!!!!!!!!!!!! Myślę że , Marcin nie spodziewał się takiej listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 troszkę się zszokowałem zainteresowaniem tematem kalkomanii. Na razie czekam na kalki z drukarni. Skoro jest tylu chętnych postaram się ponegocjować cenę wydruku, ewentualnie zmontować mniejszy arkusz aby obniżyć koszty druku. p.s. na razie robią się numery do śmigłowców z Leźnicy . Jak macie jakieś zdjęcia z widocznymi numerami Mi-8/17 proszę na meila cinekf1@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekK Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam! Jeśli nie jest za późno - to ja również bardzo poproszę o wpisanie mnie na społeczną listę kolejkową Dziękuję i pozdrawiam! Przemek Klimala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam, Ja także grzecznie ustawiam się na końcu ogonka po 1/48, skoro jest kolejka, może coś rzucą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam, Proszę i mnie dopisać do listy kolejkowiczów. Skala oczywiście: 1:72. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Czy ja mógłbym sie dopisać do skali 1:48 poprosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Ja też proszę o dopisanie na listę - skala 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo1 Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam. Oddam pół królestwa za skale 1:48, a drugą za podobną kalkę z SU-7,SU-20 i SU-22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 A jakie to krolestwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi