jacek g. Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Witam Chcę zaprezętować Wam MiG-a 29, którego ukończyłem jesienią ubiegłego roku. Z powodu ograniczonego czasu budowa tego modelu zajeła mi prawie dwa lata, ale jakoś dobrnąłem do końca. Do budowy wykorzystałem żywice Airesa- wnęki podwozia, dysze wylotowe oraz wnętrze kabiny pilotów które zostało przerobione do wersji ub. W samym zestawie "przeryłem" prawie wszystki linie podziału blach, dodałem nitowanie oraz wydłużyłem podkadłubowy zbiornik paliwa ponieważ jest za krótki. W skrzydłach powycinane są klapy, lotki i krawędź natarcia, te elementy wykonane są jako ruchome. Dodatkowe elementy takie jak drabinka, gaśnice czy zagłuszki wlotów zrobione samodzielnie. Wszystkie opinie i uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KilY Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Wygląda jak prawdziwy, powiem krótko rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Witam Chcę zaprezętować Wam MiG-a 29, którego ukończyłem jesienią ubiegłego roku. (ciach) No dobra, zdjęcia z Mińska już zobaczyliśmy (niezły wzorzec) a teraz prosimy o zdjęcia modelu Pozdrawiam, Woit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Duże...co ja gadam, WIELKIE brawa...piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 to jakiś fake jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Chyba wszyscy się zgodzą, że te modele to ekstraklasa modelarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Przyłączam się do prośby Woita o pokazanie w końcu modeli! Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 A gdzie się podziała obsługa lotniska??? Tak serio, to piekne modele, na dodatek pomysłowo sfotografowane. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Wspaniała robota! Moje najszczersze gratulacje, w szczególności za Orlika Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 . Fotka Admina musi być - i wisieć na stronie głównej minimum rok. Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Czy kolega chce żebym w kompleksy jakieś wpadł? Klasa sama w sobie.Jesteś Grosse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Naprawdę super!!Rewelacja!!.I w dodatku Orlik w 1:48!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Cholera.... jak Boga kocham przez pierwsze 5 minut szukałem zdjęć modelu pośród tych zdjęć oryginalnego s-tu Model cudo, zdradziła cię moim zdaniem za czysta powierzchnia PPS Jeszcze raz świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Gratuluję , pięknie zrobione modele i zdjęcia . Orlika już podziwiałem w poprzedniej odsłonie . Poproszę o więcej zdjęć Orlika , tak pięknie wykonane modele mogą tylko mobilizować do pracy. Podziwiam i podziwiam i …… podziwiam . Może i mnie się kiedyś uda takiego zbudować do końca . Masz dobrą rękę patrzę z zachwytem . Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Model cudo, zdradziła cię moim zdaniem za czysta powierzchnia PPS I cień fotografującego co i tak nie zmienia faktu wspaniałego wykonania modeli jak i fotek. Fotka Admina musi być To akurat da sie załatwić pod warunkiem, że dowiemy się coś więcej o Orliku bo 29-ty rozumiem to Academy Edytowane 17 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Model cudo, zdradziła cię moim zdaniem za czysta powierzchnia PPS moim zdaniem cień aparatu nienaturalnie wielki na płycie lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Fotka Admina musi być To akurat da sie załatwić pod warunkiem, że dowiemy się coś więcej o Orliku bo 29-ty rozumiem to Academy Orlik jest od podstaw, więcej tu Pozdrawiam, Woit Edytowane 16 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Powiedz jak zmniejszyłeś oryginały do 1:48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Przecież widziałem ten temat. Czas chyba na odpoczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 No comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Co tu dużo mówić jak prawdziwy. Przed chwilą pokazałem mojej 12 letniej siostrze zdjęcie nie mówiąc jej nic poprosiłem poprostu aby stwierdziła czy to model czy prawdzziwa maszyna, bez wachania stwierdziła że to prawdziwy samolot, zresztą gdybym nie wiedział że to model pewnie też bym się pomylił Perfekcja do której nigdy nie dojdę to chociaż sobie pooglądam cudzą P.S. Tylko ja się tak rozpisałem, zresztą jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Model wygląda bardzo realistycznie. Świetnie się prezentuje. Jak dla mnie najfajniejszy model, mimo że jestem zwolennikiem samolotów cywilnych ;) Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Sory że sie pytam ale to jakaś ukryta kamera ? Szkoda że nie można przeklinać na forum bo bym zacytował swoją reakcje widząc te modele. Gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 A ja tylko czekam aż pojawi się jakiś "znafca", który zapyta czemu nie ma "łosza" Na zdjęciach z metra wyglądają super. Gratuluję! Choć na zdjęciu 3/4 od tyłu wygląda jakby dysza lewego silnika nieco wisiała. Był gdzieś warsztat MiGa? Przegapiłem? Czy można prosić o kilka zbliżeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi