93mati Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Po rocznej przerwie powracam do klejenia i w końcu organizuję galerię dla Centuriona Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 O, kogo ja widzę. Nie spodziewałem się tej galerii, chyba nie tylko mi zrobiłeś sporą niespodziankę w ten sobotni poranek. Fajnie, ogólnie podoba mi się bardzo. Wróć do klejenia na dłużej, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Nie spodziewałem się tej galerii Sam się nie spodziewałem, że ją kiedyś zrobię Wróć do klejenia na dłużej, co? Wygląda na to, że wrócę. Nawet zacząłem kleić KUBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam! O rety, ale piękny! Świetnie zlepiony. Super pomalowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Jak żywy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Bardzo ładny, fajnie pomalowany. Podoba mi się ,gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Panie cud, miód i malina . Model przepiękny gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Ale super, na serio jak żywy, aż mi kopara opadła, wielkie gratulacje!!! Najbardziej podobają mi się obicia i zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Witamy z powrotem Widze ze rok przerwy dobrze ci zrobil, ja chyba tez tak zrobie jak to daje takie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Piekna robota, gratuluje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 padam na kolana i walę czołem o glebę. piekny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Wasze pochwały zachęcają mnie do dalszego klejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Kurcze a właśnie kleciłem Cheftaina. Teraz usiadłem i nie moge wstać pewnie go odstawię i poczekam kilka lat aż nauczę sie tak malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Czekanie nic nie da. Ćwicz, nie odstawiaj swojego Cheftaina. Przecież i ja musiałem dłuuugo się uczyć, żeby malować tak jak tego pomalowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Kurcze a właśnie kleciłem Cheftaina.Teraz usiadłem i nie moge wstać pewnie go odstawię i poczekam kilka lat aż nauczę sie tak malować A co ja mam powiedzieć? Kompletnie się załamałem, takich cacek nigdy nie zrobię... EXTRA model wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Długa droga przede mną, model zaje.... efektowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi