Twitch Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Dzięki Piotrkowi "pakot13" dostałem ten oto model Prace nad Archerem na razie zawieszam (brak weny) Teraz zabieram się za króla powoli kończąc kocice Jak na razie in-box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Nowa jakość fotek - chwali się, chwali się. Czekam na budowę tego kociaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Budowalem to pudelko bardzo dobru model waryo dokupic lufe rb Powodzenia przy budowieb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Co jest nie tak w lufie Dragona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Mam ten model w szafie już od ponad przeszło roku. Czeka sobie na specjalną okazję Oczywiście będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Niedługo do również do mnie trafi ten zestaw, dlatego będę podglądał od czasu do czasu Powodzenia! Budowalem to pudelko bardzo dobru model waryo dokupic lufe rbPowodzenia przy budowieb. Kolego Dumo, chyba jakaś mała imprezka była? Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Twich, tylko proszę cię obadaj wszystko na podst. fotek. Ten model w niektórych kręgach to świętość, w tym sam jestem posiadaczem Dragonowskiego Królewicza tyle że bez Zimmeritu. Trzymam kciuki, obserwuje i obiecuję pomoc przy każdym etapie budowy. Swoją drogą Pankot może masz coś ciekawego na stanie jeszcze, o czym moglibyśmy porozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Pisze z telefonu dlatego takie bledy lufe warto dokupic bo zestawowa ma plastikowy hamulec a rb drogie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Swoją drogą Pankot może masz coś ciekawego na stanie jeszcze, o czym moglibyśmy porozmawiać? Nie niestety nie mam nic na handel. Tiger to był prezent za wytrwałość przy Panterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 5 Października 2011 Autor Share Napisano 5 Października 2011 Witam Mam nadzieję Piotrek że nie będziesz żałował tej decyji Oto kilka poczynań z królem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Szparę na dole będziesz szpachlował? Myślę też, że mógłbyś poprawić wydechy poprzez rozwiercenie i wklejenie nowych "przedziałków", np. z blaszki lub polistyrenu. Malowanie masz już jakieś upatrzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 6 Października 2011 Autor Share Napisano 6 Października 2011 Szparę na dole będziesz szpachlował? Myślę też, że mógłbyś poprawić wydechy poprzez rozwiercenie i wklejenie nowych "przedziałków", np. z blaszki lub polistyrenu. Malowanie masz już jakieś upatrzone? W miejscu na koło napędowe po szpachlowałem szczeliny oraz tył wanny... Na malowanie jeszcze się nie zdecydowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 6 Października 2011 Autor Share Napisano 6 Października 2011 Witam Następna odsłona Króla Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Polecam Ci ten filmik jako tutorial przy robieniu King Tigera http://www.youtube.com/watch?v=yMfCLuzy0c0&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Witam. Kibicuję w budowie Kinga. Ja też kleję sobie ten pojazd, ale bez zimmeritu (zestaw taki sam jak w filmiku ). Jeśli będę miał czas to też wstawię zdjęcia moich zmagań. Co do wydechów to ja robiłem jak na filmiku tzn. rozgrzałem i rozciągnąłem kawałek ramki, rozwierciłem wydechy wiertłem 1,8mm i potem wiertłem zrobionym ze szpilki wywierciłem otwory i wkleiłem te cienkie pręciki ( w filmie piszą 0,3 mm, ale moje chyba były odrobinę grubsze ). Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Podpatruję. Jak ten skończysz to wracasz do pantery czy oba będziesz robił na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Też kibicuje i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 7 Października 2011 Autor Share Napisano 7 Października 2011 Podpatruję. Jak ten skończysz to wracasz do pantery czy oba będziesz robił na raz? Co do pantery to skończył mi się green stuff... musze zamowić nowy i myśle że będę robił oba na raz... w szczegulności że z panterą nie ma już dużo do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Twitch pamiętaj o fotkach i porównywaniu ich z modelem! Wydechy musza mieć pręcik w środku, szlifuj wszystko. jarzmo działa też. Powiedz czego ci trzeba, to coś pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Może faktycznie udało by się z tymi wydechami? Jak zrobisz tak będzie. szlifuj wszystko. jarzmo działa też Możesz wyjaśnić co rozumiesz przez "wszystko" i jaki jest powód konieczności szlifowania jarzma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 7 Października 2011 Autor Share Napisano 7 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Czesc, Wrzucilem kilka fotek Tygrysa II z Bovington Tank Museum, UK....jest tam sporo detali ktore moga Ci sie sprzydac http://s1223.photobucket.com/albums/dd503/mpitak/Bovington%20Tank%20Museum/ (zostalo mi jeszce z 80 lub wiecej czolgow...ufff Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 No i git, tylko poszpachluj ten daszek nad jarzmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Widzę składanie idzie w tempie ekspresowym. Kabelek do lampy będziesz dorabiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi