klondike Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Ekstraliga modelarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Wojtek, mysle ze wielu z nas jest Ci niezmiernie wdzięcznych za ten warsztat. Mnie zachęciłeś do szmatopłato już swoim Dr.I i Ni-17. Ciekawe techniki modelarskie, czyściutko i schludnie, w efekcie wyważony efekt końcowy. GRATULACJE K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Absolutnie fenomenalna praca Sam model jak i jakość fotek robią piorunujące wrażenie... Szkoda, że się już skończyło... Co następne? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 To po ile teraz chodzą cyrografy? Jest piękny! Pzdr, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Efekt końcowy pierwsza klasa. A sam warsztat jest doskonałą instrukcją jak zrobić klasowy model. Nic tylko się uczyć i próbować doścignąć mistrza Mnie zachęciłeś do szmatopłato już swoim Dr.I i Ni-17. Gdzie można zobaczyć te warsztaty Wojtka? Też mnie zainteresowały konstrukcje z I wojny i chyba się za jakimś rozejrzę. Jak widać z warsztatu WNW jest wart swojej ceny. A jakie są opinie na temat wyrobów Edka (choć to inna skala)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Wojtek mam nadzieję że zrobisz galerię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Gdzie można zobaczyć te warsztaty Wojtka? Kliknij pasek w podpisie Wojtka. W dziale 'modele' jest tego trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Panowie! bardzo dziękuję za tak gorące przyjęcie modelu! Model gotowy, ale prace przy nim jeszcze nie sa zakończone Jako, że ma być prezentem to muszę go jakoś zapakować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 nawet opakowanie jest perfekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Dobrze powiedziane Robert . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Poznaje tą tekturkę A u Wojtka jak zwykle zapięte na ostatni guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Wojtek mam nadzieję że zrobisz galerię? Też mam taką nadzieję. 3 fotki gotowego to trochę mało na mój apetyt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 model gites xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackozbogdanca Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Moje modele nie wyglądają nawet tak jak twoje opakowania na modele, szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Moje modele nie wyglądają nawet tak jak twoje opakowania na modeleKoledzy napisali właściwie wszystko, co mógłbym powiedzieć . Normalnie, kopara opada, a zazdrość chorobliwie skręca wnętrzności - to jest doskonałość, której nigdy nie osiągnę...Ale jak przyjemnie na nią popatrzeć bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Szaleniec ! Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2011 Panowie! jeszcze raz dziękuję. Z galerią proszę o chwilę cierpliwości - wiadomo teraz Święta i takie tam... pudełko, zgaduję, do transportu 'ręcznego', nie do powierzenia modelu firmie spedycyjnej? Tak Kamil, pudełko przeznaczone do transportu własnego, prezent będę wręczał osobiście. A tak przy okazji to jak byś Kamilu zapakował taki model, aby bezpiecznie można go wysłać pocztą lub kurierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Ja wysyłając model Miga 21 w siedem dwójce podobny choć nie tak perfekcyjny stelaż wykonałem ze styropianu grubości 1cm i umieściłem w bardzo twardym pudełku po butach /CCC/ i niczym nie wypełniałem.Paczka wysłana oczywiście Pocztą Polską jako PRZESYŁKA POCZTOWA NA WARUNKACH SZCZEGÓLNYCH za priorytet 19zł ,wszystko doszło w całości bez żadnych strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2012 Skorzystałem z rady Kamila i pozyskałem piankę polietylenową o grubości 10mm. Sprawdziła się bardzo dobrze, cała konstrukcja jest elastyczna i tłumi uderzenia, dodatkowo wieko pudła dociska całość tak, że nie ma możliwości najmniejszego przesunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 perfekcyjnie. Od początku do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 12 Stycznia 2012 Share Napisano 12 Stycznia 2012 Wojtasie, Przeszedłeś sam siebie, ale słoje na śmigle nie podobają mi się. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 @SKAYRAIDER, ale On musiał je zrobić trochę gorzej, żeby ludzie się nie denerwowali, że nie mogą na zdjęciach odróżnić orygiału od modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 I tu na pewno masz rację, model w wykonaniu Wojtka to jak oryginał ! ! ! Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 ja pierdykam...cud miod!!! nieziemska praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi