GEM Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Jarku gratuluję fotki tygodnia. Model zdecydowanie na to zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Dziękuję za wyróżnienie adminie, kimkolwiek jesteś. Grzegorzu, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Gdyby nie główna to bym pewnie tu nie zajrzał, a piękny ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Gratulacje fotki tygodnia Jarku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Ładny model i klimatyczne fotki. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 No! Piękna Erwuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Super fajny, znacznie bardziej mi się podoba niż mój "ślepak". Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Super fajny, znacznie bardziej mi się podoba niż mój "ślepak". Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 22 Listopada 2011 Autor Share Napisano 22 Listopada 2011 Panowie; Gerd, Gerd , Artek 82, ariel007, Moses, copycat, dziękuję, takie wpisy "ładują baterie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Piękna "ósemeczka" kolego jarek38! Super detale i na prawdę świetne okapotowanie silnika Sam chciałbym mieć takiego "erwudziaka" w kolekcji. Aż miło popatrzeć Gratuluję i pozdrawiam! Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Moje najniższe ukłony, pięknie!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Jarek - robisz furrorę. Zmiażdzyłeś to forum tą ósemką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Jarek, przeoczyłem Twoją relację, ale na szczęście trafiłem! Przyłączam też od razu do grona zachwyconych Twoją pracą. Piękne rzeczy robisz a ponieważ blisko mi z takim podejściem, jeśli chodzi o warsztat, to chciałbym kiedyś takie właśnie rezultaty osiągać. Pozdrawiam i podglądam przy RWD 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Obejrzałem w Gdańsku wszystkie trzy RWD. Naprawdę prezentowały się bardzo pięknie. Gratuluję pierwszego miejsca za ósemkę A dlaczego nie ma galerii Skarżyńskiego tu na forum? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Share Napisano 26 Listopada 2012 Na początek potężne zaległości, czyli podziękowania dla; Ipkinssa, Krosto, Przemka MaXusa, Sianko - dziękuję! Dzięki Jacko, co do 5-ki Skarżyńskiego, to na razie walczę ze zdjęciami, może z aparatem, sam nie wiem, ale na kilkadziesiąt zdjęć, ledwie kilka jest dla mnie do przyjęcia, jak to mówią, złemu fotografowi rąbek u spódnicy, ... czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Wspaniały, godny 48 a nie 72, serdecznie gratuluję Strugam w tej chwili to samo w 48 i tym bardziej widzę Twoją pracę. Na czym wzorowałeś wnętrze? Przejrzałem fotki z sieci i ryciny z kilku książek, ale znalazłem tylko jedną fotografię przedniej deski z zegarami oraz schemat i opis wskaźników w obu kabinach. Nie znalazłem nigdzie rycin burt kabin albo ich fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 zbychm! Skarbnicą są fotki wraków naszych maszyn. Są dwa duże tomy polskich konstrukcji lotniczych samych właściwie wraków i porzuconych maszyn. Można rozwiązać wiele problematycznych kwestii. Warto też przeglądać forum odkrywcy lub myśliwców. Tam również pojawiają się fajne zdjęcia, głównie z portali aukcyjnych. Niestety przy klejeniu naszych maszynek trzeba się trochę "nachodzić" bo wątpliwości zawsze jest sporo Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 28 Listopada 2012 Autor Share Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Dzięki zbychm Powinieneś wstawić warsztat na forum, a na pewno znajdzie się paru pasjonatów, którzy pomogą np. jarek38 Wnętrza kabin zrobiłem po przestudiowaniu chyba setek zdjęć, głównie wraków wrześniowych, ale niedawno kolega z PWM-u wstawił takie wnętrze Oczywiście nie sugeruj się rozmieszczeniem zegarów na desce, gdyż różnice były i zależały do czego 8-ka była przeznaczona np. "Ślepak". Ed; Masz następnego pasjonata polskich maszynek, dwa wpisy podobnej treści - wniosek - szukać, szukać, szukać i pytać, a o to najłatwiej w warsztacie Może być przydatne.http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=22652&hilit=RWD+8+pws+Sp%C3%B3jnia Edytowane 28 Listopada 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Dziękuję bardzo, zdaję sobie sprawę z konieczności poszukiwań i mam dużo fotek. Zastanawiałem się (ba. miałem nadzieję), czy nie pominąłem jakiejś publikacji z 8-ką w roli głównej. Jeszcze raz gratuluję RWDziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi