Moses Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Nie będę się rozpisywał, wszystko już zostało powiedziane Fotele oraz tablica przyrządów na sucho, zagłówki do poprawy. Teraz szpachlowanie jamek skurczowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 W malowaniu Marines będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 Coś pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 No proszę pierwszy Puszczyk Moses a nie czekasz na blaszki Parta ?podobno maja ukazać sie lada dzień po niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 Nie będzie mnie stać na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Dajesz chłopaku, dajesz! Nie słuchaj zazdrośników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 W malowaniu Marines będzie ? Prędzej jakiś Janszuf albo Tinszemet wyjdzie z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Tylko ja poproszę w relacji jak najwięcej szczegułów, co jest ok, a co do bani i poprawek itd itp. Skoro debiutujesz z relacją, to na Ciebie spada obowiązek oceny zestawu od strony uzytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 Poprawki od strony merytorycznej zostawię komuś bardziej obeznanemu w temacie, od strony modelarskie jest ok. Tworzywo elastyczne ale nie gumowate. Ładnie się obrabia, a małe elementy nie łamią się przy wycinaniu z ramek. Niestety prace wydłuży ciągłe szpachlowanie jamek skurczowych na prawie każdym elemencie. Najważniejsze że, póki co, części do siebie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Dzisiaj dostałem swojego. Przyjrzałem się co prawda pobieżnie, ale nie zauważyłem nigdzie jamek. Chyba zajrzę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Tylne fotele zagłowkami powinny dotykać tylnej scianki kabiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Lutego 2012 Autor Share Napisano 26 Lutego 2012 Fotele oraz tablica przyrządów na sucho, zagłówki do poprawy. Ale dzięki mimo wszystko, będę pamiętał przy wklejaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Zrób jakiegoś Afgana z tego "Puszczyka" (SF), nabierze charakteru, bo tak, to jakoś "lewo" wygląda, taki Picuś Glancuś. Przecież nie musi być zgodnie z instrukcją, trochę ułańskiej fantazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Jak budowa Puszczyka, coś ucichło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Ekstra! Zobaczyłem w numerze Super Modelu i odrazu wpisałem w "szukaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 Póki co idzie dobrze, składa się jak miód, w praktyce zero szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Taka uwaga - fotele nie są ciemnoszare, przynajmniej na tych zdjęciach co mi się udało trafić są takie: http://imageshack.us/photo/my-images/842/dscn5594u.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 Z tym wzorkiem może być problem ;) BTW jak jest z kolorystyką wnętrza bo wszystkie foty które widziałem przedstawiały kolor czarny a ty wyskakujesz z szarym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Jest jeszcze jasne zielone/oliwkowe, białe itd. ;) Wszystko zależy od malowania. Dębliniaki są takie: http://jetphotos.net/viewphoto.php?id=6347981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 Dzięki! W takim razie będzie trzeba pobawić się pędzelkiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Trzeba będzie poprawić przejście kolorów pasy-oparcie. Trochę Ci się tam wyjechało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 WItam ! kolory nie te i jeszcze zupełnie inny kształt tablicy rozdzielczej w puszczykach dęblińskich....zastosowana u Ciebie jest tylko w wersji cywilnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Fakt, że odwzorowanie zegarów na pulpicie przednim w modelu jest dość umowne. http://jetphotos.net/viewphoto.php?id=7127470&nseq=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Układ zegarów jest w zasadzie z cywila. Generalnie kształt tablicy też się różni. Taki jest w wojaku: Także szkoda, że producent nie pokusił się o zrobienie dwóch wersji tablicy przyrządów i osłony/obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 Zmieniłem malowanie wnętrza Zrobiłem też głowicę wirnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi