ups Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Po długich bojach chciałem pokazać , co wyszło. Modelik z pudełka ale w tak zwanym międzyczasie i po namowach kilku Kolegów dodałem mu laczki friula. Dużo się przy nim nauczyłem, w każdym razie już mniej będę się bał pigmentów. Choć oczywiście zdaję sobie sprawę , że długa jeszcze droga przede mną aby prezentować poziom , jak niektórzy Koledzy (nie będę wymieniał bo bym jeszcze kogoś opatrznie pominął) No to fotki: Uwaga duża ilość zdjęć. Oczywiście zbliżenia są bezlitosne i właśnie zauważyłem , że wydechy muszę jeszcze przyczernić co nieco. Mam nadzieję , że model się spodoba . W sumie jestem z niego zadowolony. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie ci ta "trójka" wyszła. Jedynie co to chyba zapomniałeś pobudzić klapę na boku wanny (przedostatnie zdjęcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Brawo. Świetna robota. Trójeczka wygląda super. Podobają mi się szczególnie obicia oraz efektowne ślady eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Nie znam się na tym sprzęcie więc wiele nie powiem ale szkoda ta piękną pracę ominąć bez pochwały. Świetna praca a brudzenie szczególne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Śledziłem cały warsztat i powiem tylko tyle,że wykonałeś świetną robotę. Model bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam! Jeszcze raz "WOW!" Poza tym ochów i achów i zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Brawa! Podoba sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam. Takie właśnie modele mi się najbardziej podobają. Styrane, omłotkowane, usyfione, ledwo jeżdżące . W twoi modelu najbardziej ( moim zdaniem ) powala na kolana brudzing. Obicia zostały trochę zakryte tym kurzem i błotem, ale gdzieniegdzie je widać i ładnie łączą się z resztą. Model zasługuje na szóstkę z plusem, a co tam na dwie szóstki. Jedna za brudzenie, a druga za obicia i kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Bardzo ładny, zabawa z pigmentami wyszła świetnie. Interesujący kamuflaż pokazałeś, jadę mychą do góry jeszcze sobie pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Na początku trochę się obawiałem kolorów wyjściowych, jednak świetnie wybrnąłeś z tej sytuacji. Ogólnie rzecz biorąc, cały model mi się bardzo podoba, nie ma tutaj słabych punktów. Jednak, gdybym miał wybrać jeden najmocniejszy element, to zdecydowanie byłoby to brudzenie pigmentami. Wątek warsztatowy zapamiętam i na pewno nie raz tam jeszcze zajrzę, żeby przejrzeć różne etapy i spróbować coś zrobić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam. Jak dla mnie model niesamowicie realistyczny, piękny do sześcianu. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 model niesamowicie realistyczny Nic dodać ,nic ująć...Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Co tu dużo pisać. Gratuluję bardzo udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Dziękuję za miłe słowa. Napisze nieskromnie , że mi też się podoba. Chociaż były momenty zwątpienia, szczególnie po naniesieniu brązowych plam ale jakoś się udało wybrnąć. Mam dwa jeszcze modeliki nie skończone , a paluszki swędzą , żeby coś nowego otworzyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Pamiętam ten etap z plamami i dlatego tak mi się podoba. Świetnie z tego wyszedłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Piękności Gratulacje, świetnie wybrnąłeś z tego kamo... Brudzenie pigmentami baaajka Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Ciekawa praca, ładnie, naturalnie styrany pojazd. Kamuflaż fajny choć osobiście zróżnicowałbym także odcienie brązowych plam. Do kompletu przydalaby się jakaś fajna podstawka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Bardzo ładny model . Podoba mi się brudzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Bardzo dobry model gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Cudny. Udany model w Twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi