jan-kol Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Jako, że zawsze chorowałem na pojazdy budowlane epoki PRL to jak zobaczyłem model tej koparko-spycharki z Plus Model to nie było możliwości bym jej nie kupił W przyszłości zrobię dioramkę i być może "ożenię" to z Krazem z Minimana w wersji budowlanej z Transbudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Co tu więcej pisać! Ślicznoty traktor Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Pamietam dobrze te traktory. Co do modelu...... po prostu idealny, az sie nie mozna napatrzec. Naprawde kawal dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Jak już zaprosiłeś w pancerce no to wpadłem. I musze przyznać, że efekt jest powalający. Daj mu odpowiednie tło i będzie jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Przypomina mi młode lata, kiedy podobny często jeździł w moim mieście, podobny bo ten "mój" miał podwójnie zamykaną łyżkę koparki czyli to była tzw. wersja rolnicza. Model piękny, gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Wypas. Nie znam się na pojazdach ale Twój naprawdę mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Znakomity model Zrób mu zdjęcia w plenerze przy świetle dziennym, będzie jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Normalnie kopara opada ;) Przeglądałem po kolei fotki i szukałem na którym jest jakiś detal tła, który by potwierdzał, że to model, a nie jakiś fake. Być może w budowie są jakieś różnice z oryginałem ale dla kogoś, kto się nie zna na takich maszynach jest to nie do wychwycenia. Gratuluję dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Dzieki, diorama sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Coś niesamowitego. Człowiek głupieje - czy to model, czy może nie...Rewelka. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Normalnie jak żywy Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Gratuluję warsztatu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 O w mordkę - jak prawdziwy.Gratuluję modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Wow model dosłownie powala, jeszcze tylko jakaś fajna dioramka i będzie rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 No i co ja mam powiedzieć, jak inni już to za mnie zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Piękny Jumz ,widywalem wielokrotnie na budowach za szczeniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Bardzo ciekawy, niesztampowy i świetnie wykonany model. Oczu nie można oderwać Moje najszczersze gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Piękna Bialoruśka ;) Wygląda jak prawdziwa a jeszcze te ślady eksploatacji, ten lemiesz, rdza i olej w okolicach siłowników. Można na niego patrzeć i patrzeć. czekam z niecierpliwością na dioramę i jakąś porządną wywrotkę do niej Gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2012 dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Świetny jest! Uznanie jak najbardziej zasłużone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Po prostu piękny ! Zupełnie jak prawdziwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczyniak Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Gratuluje, model przepiękny, wygląda jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi