MrBat Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Mała odskocznia od innych dziedzin modelarstwa. Figurka 90 mm, czysto relaksacyjnie. Moja pierwsza i najprawdopodobniej ostatnia. Chociaż frajda z malowania jest ogromna. Zdjęcia są jakie są. Nadal nie umiem fotografować bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Jak na pierwszą to bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Świetna,bardzo mi się podoba w Twoim wykonaniu,Czysto,schludnie i bardzo dokładnie.Fajnie pomalowałeś elementy z metalu.Jednym słowem-gratulacje,na pewno ładnie prezentuje się na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Nie jestem fanem kukiełek, ale Twój rycerz wygląda jak...żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Gratuluję elegancko i realistycznie wykonanego Templariusza. Piękna robota! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 To zdaję się ta sama figurka jaką widać w galerii PUSH-UPEK'a. U ciebie zdecydowanie lepsze cieniowanie. Elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 nie porzucaj figurek, PLEASE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Witamy w mafii! Łandnie, szkoda było by gdybyś nie próbował powtórzyć zmagań z kolejną figurką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 1 Października 2012 Autor Share Napisano 1 Października 2012 Niestety - ceny figurek, które by mnie interesowały, póki co skutecznie mnie odstraszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Ładna jak na pierwszą to nie masz nic sobie co zarzucać wyszła dobrze efekt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piocrusader Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 Wykonanie perfekcyjne, robi niesamowite wrażenie. Mam pytanie; gdzie udało się Tobie znaleźć owy model? ebay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 Figurka "na czasie" po wczorajszym odcinku Templariuszy w HBO Ładna jest ci ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 Czy to przypadkiem nie jest ta figurka którą ostatnio można było zobaczyć w telewizji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Bardzo ładnie wymalowany. Takie moje spostrzeżenie , elementy skórzane jak i pochwa sztyletu powinny być raczej satynowe a nie w pełnym macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 .... Moja pierwsza i najprawdopodobniej ostatnia... Ale dlaczego? Dla mnie bomba! Niestety - ceny figurek, które by mnie interesowały, póki co skutecznie mnie odstraszają. Prawda tanie nie są. Od 50zł w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 .... Moja pierwsza i najprawdopodobniej ostatnia... Ale dlaczego? Dla mnie bomba! Niestety - ceny figurek, które by mnie interesowały, póki co skutecznie mnie odstraszają. Prawda tanie nie są. Od 50zł w górę. Od 50 zł w górę to i 28 mm potrafią kosztować. Bardzo ładna figurka (edit) i niezły kotlet odgrzany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi