marioba Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Witam Szanownych Forumowiczów! IDF M-51 Super Sherman, 1:35 Academy. Taki wakacyjny gniot zrobiony prosto z pudła. Pomalowany Lifecolor UA20 "Israeli Sand-grey 62-73", z lekką modulacją. Pobrudzony Tensocromami Lifecolr i tradycyjnie chińskimi olejami. Tzw. "merytoryka" generalnie mało mnie obchodzi, ale chętnie posłucham fachowców.... I tyle.... Zapraszam do oglądania i oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 bardzo ładny moim zdaniem ze strony artystycznej, a ze strony merytorycznej to sam chętnie posłucham. kiedyś korciło mnie aby go kupić, może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Ale lufa...chorobcia no ładny choć ten temat mnie zupelnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Dla mnie bomba Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 No klasa, jak zwykle. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek N Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekda Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Fajowy tylko izraelczyka we włazie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Marioba trzymasz poziom. Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Doprawdy Super ten Sherman Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 To dlatego tak cicho siedział! Bomba, jak zwykle.... Wpędzasz kolego w kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saty Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Jak zwykle rewelacyjny poziom. Szkoda, że nie ma zbliżeń, bo zawsze podziwiam Twoją pracę farbami olejnymi. No i zgadzam się z Kolegą Lipsteinem, wpędzasz w kompleksy! Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Wygląda nieźle szkoda tylko jak pisano wyżej,że nie zrobiłeś większych zbliżeń. W ogóle fotki wydaja się pstryknięte na szybkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Bardzo ładny. Świetne wykonanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Prosto z pudła a oko cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Bardzo fajny pojazd. Super Shermany pokazują jaki potencjał modernizacyjny tkwił w tym niedocenianym czołgu. Wykonanie świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Pięknie wykonany model. A jak ze składalnością i spasowaniem elementów w tym modelu bo opinie słyszałem różne. Klocki Lego czy zabawa w dopasowanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Witam! Ale lufa Fakt, długa i strasznie podoba się mojej żonie... ta lufa oczywiście... Dla mnie bomba Piękny No klasa, jak zwykle. Bardzo mi się podoba Rewelacja!!! Strasznie dziękuję, że się podoba... Fajowy tylko izraelczyka we włazie brakuje. Nie potrafię malować manekinów. Jak tylko zaczynam, to zawsze wychodzi mi czołg... Marioba trzymasz poziom Dziękuję staram się.... Doprawdy Super ten Sherman Dzięki... Wpędzasz kolego w kompleksy Przesada.... W ogóle fotki wydaja się pstryknięte na szybkiego. Absolutnie masz rację... Prosto z pudła a oko cieszy Zaczynam pomalutku wycofywać się z fototrawionek. Nie mam na to czasu... A jak ze składalnością i spasowaniem elementów w tym modelu bo opinie słyszałem różne. Klocki Lego czy zabawa w dopasowanie? Tamiya to to nie jest, ale nie jest też fatalnie. Najgorzej to spasować wieżę z imitacją brezentowej osłony jarzma armaty, a potem jest problem z doklejeniem samego jarzma do tego brezentu. Trzeba się trochę narobić. Poza tym większych problemów nie ma... Jeszcze raz wielkie dzięki za pozytywny odbiór tego mojego gniota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Tej wersji izraelskiej kolorytu dodaje właśnie ten hamulec wylotowy armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi