letalin Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Zamiast prowadzić klubowe gadki o cenach okraszone off-topikami, lepiej by ktoś w końcu wziął model na warsztat i podzielił się wrażeniami z budowy! Na pierwszy ogień pójdzie u mnie Plasticart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 O! To liczę na wykonanie vinatge! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Zakładam się, że z Su-7 będzie jak z Puszczykiem 1:48 - mnóstwo chetnych do zakupu, a potem mało kto zrobi model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Zakładam się, że z Su-7 będzie jak z Puszczykiem 1:48 - mnóstwo chetnych do zakupu, a potem mało kto zrobi model Gdyby każdy kupował tyle ile może skleic, to producenci modeli by poszli z torbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Zakładam się, że z Su-7 będzie jak z Puszczykiem 1:48 - mnóstwo chetnych do zakupu, a potem mało kto zrobi model Gdyby każdy kupował tyle ile może skleic, to producenci modeli by poszli z torbami. Dokładnie Ja tam Puszczyka kupiłem, a że go nie skleję w najbliższym czasie to już inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Ja zamowiłem 3 sztuki właśnie do mnie lecą może w przyszłym przyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Miejmy nadzieję, że MODELSVIT pójdzie za ciosem i oprócz już zapowiedzianych innych wersji Su-7 ( w tym Su-7 BKL i Su-7U), za klika lat zobaczymy dobre modele wersji Su-20 i Su-22 (wreszcie!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Gdyby każdy kupował tyle ile może skleic, to producenci modeli by poszli z torbami.Zdaję sobie z tego doskonale sprawę, nie tylko gdy patrzę na moje kilkadziesiąt pudeł z modelami w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Ze sklepu ModelsUA otrzymałem taką informację o Su-7: (...) Witam, Su-7 w tej edycji juz nie bedzie sprzedawany w najblizszych latach. Po nowym roku wyjdzie nowa wersja. Pozdrawiam, Ivan (...) Nie za bardzo wiem jak to zrozumieć. BM-ki już nie będą produkować a BMK-a bedzie po nowym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Na scalemodels.ru twórca form do Su-7 Modelsvitu powiedział, że produkcja BM zostanie zakończona po 1000 egzemplarzu. Wiąże się to z żywotnością form - do kolejnych wersji będą wykorzystane formy z BM i żeby nie pogarszać jakości nakład każdej wersji będzie ściśle limitowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Czyli już się zakończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 O karramba Trzeba zatem szybko nabywać Su-7BM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Tak, Zakończyła, 2 tygodnie temu miałem tą informacje z Ukrainy od osoby która rozmawiala z właścicielem :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 To ile modeli trafiło w forumowe ręce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 1 x SU-7 BM Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomko10 Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 I ja mam jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Mój wobec tego trzeci. Mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Mój wobec tego trzeci. Mało. Ja mam dwa. Jeden dla kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 No, ja też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 To kiedy jakis warsztat na forum, panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Ja melduje się z kolejnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 http://allegro.pl/modelsvit-72001-1-72-su-7-bm-i2763775705.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Tak, tak... W tej cenie był drogi i wszyscy ronili krokodyle łzy jacy to zdzieracze, ale zaraz się zrobi tani jak trudno go będzie dostać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Ja tam żadnych łez nie roniłem, a choć modelu nie mam, nadal uważam tę cenę za - delikatnie mówiąc - sporo naciągniętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi