marcin1323 Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Smutna wiadomość Nie znałem człowieka ale jak zobaczyłem zdjęcie na głównej i szczęście w Jego oczach jak trzyma model pomimo choroby, to aż mi łzy stanęły w oczach, serio. Dorosły chłop ze mnie a ruszyło mnie to masakrycznie. Wyrazy współczucia dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Muchy pamiętają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 [*] Spoczywaj w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Wieczny odpoczynek racz Mu dać, Panie! Wyrazy współczucia dla najbliższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Cokolwiek napisać będzie to i tak trywialne.Cokolwiek powiedzieć,będzie to i tak niedopowiedziane. Warsztatów Wiekuistych w tym lepszym łez padole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 [*] Spoczywaj w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Rzadko zaglądałem do działu "pływającego" i nie miałem okazji poznać kolegi Pawlika. Jednak nawet pobieżne przejżenie jego wpisów wzbudziło we mnie sympatię, sympatię do człowieka pełnego pozytywnej energii i nieprzeciętnej pasji. Wzbudziło także żal, że... nie bedę miał już okazji czytać kolejnych nietuzinkowych wpisów pozytywnie zakręconego pasjonata Spoczywaj w pokoju druchu, ... a przygotuj tam jakiś kącik w niebiańskiej modelarni gdy na nas przyjdzie kolej. ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Może ktoś kto znał go osobiście poprosił by rodzinę o wydanie jego niedokończonych projektów i je dokończył a potem zwrócił rodzinie lub oddał do jakiegoś muzeum aby uczcić jego pamięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Może ktoś kto znał go osobiście poprosił by rodzinę o wydanie jego niedokończonych projektów i je dokończył a potem zwrócił rodzinie lub oddał do jakiegoś muzeum aby uczcić jego pamięć? Kiedyś poprosił mnie bym skończył Badena Jego Schnell jest na wykończeniu u mnie, miał być gotowy na wiosnę by wspólnie popływać ale uważam że to nie czas na takie prośby !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 O tym samym myślałem , przede wszystkim o Badenie. Najlepiej ,żeby wziął się za to ktoś kto potrafi i zna się na okrętach(lub kilka poważnych ,żeby nie obciążać jednego), szkoda ,żeby jego dokonania zostały zapomniane. Warto o tym pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Uważam że kolega Marcin Rogoza, Sotter oraz Balrog nadają się do tej specyficznej misji. Ale również uważam że jeszcze odrobinkę za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Ale również uważam że jeszcze odrobinkę za wcześnie. Zdecydowanie za wcześnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 śpij Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Pawel juz za zycia przekazal modele do ukonczenia osobom, ktorym ufal. Uszanujcie zatem Jego wole. Poza tym to wdowa po Nim bedzie decydowac, kiedy i z kim zechce rozmawiac na ten temat, i czy w ogole rozstac sie z pracami Pawla. Zostawcie Go w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Pawel juz za zycia przekazal modele do ukonczenia osobom, ktorym ufal. Uszanujcie zatem Jego wole. Poza tym to wdowa po Nim bedzie decydowac, kiedy i z kim zechce rozmawiac na ten temat, i czy w ogole rozstac sie z pracami Pawla. Zostawcie Go w spokoju. Bardzo dobry post !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Rozmawiałem z Panią Basią, żoną Pawlika Schnellboot S-38 zostanie przezemnie skończony, potem opływany tak jak chciał Pawlik tylko w obecności żony. Następnie wstawiony w gablotę i dostarczony Pani Basi gdzie stanie na półce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Tak jak przedmówca pisał, Pawlik wiedział że nie skończy wszystkiego i komu uznał, przekazał modele do zrobienia. Schnellboot, Jagdtiger... Mam nadzieję że żaden "sęp-modelarz" nie będzie tu nic pisał i wstrzyma się ze względu na sytuację :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi