Konrad C Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Gotów. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Witam. Model prezentuje się świetnie. Znalazłeś świetny kompromis pomiędzy brudzeniem, cieniowaniem a obiciami. Wszystkiego jest tyle ile trzeba, nic dodać, nic ująć. Ocena to tylko i wyłącznie 6 ( w systemie szkolnym ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Ładny,podoba mi się. Jedno "ale". Wiem że wieża brudzi się wolniej, mniej itp w realu, ale jakoś mi tak nie pasuje tutaj, dziwnie wygląda, moim zdaniem za duży kontrast, stonowałbym tę, tą różnicę troszeczkę. Nie wiem może nie mam racji, to moje zdanie tylko. A model bardzo ładny, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Ale ten churchill jest super-fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Super.Gratulacje,fajny brzydal i do tego ciekawy brudzing.Przetarlbym troche szewrony na gaskach ale reszta miod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Wiesz Konrad że twoje prace to już jest wyższa półka, szczeglnie jeżeli chodzi o brudzenie i błocenie to już chyba wiele więcej nie można wyciągnąć. Dlatego z wielką przyjemnością oglądam twoje dzieła. Churchill jest super, a szczegółnie jego dolna część. Torszkę tylko (jak już ktoś wpominał) jak dla mnie kontrast pomiędzy wieżą a kadłubem jest za widoczny. Ale to jest odbiór subiektywy. Ponadto małą uwaga dotyczaca lufy, a którą łatwo poprawić - okopć ją troszkę. P.S. Znowu nie zmęczyłeś kalki na wieży - wygląda jak nówka malowana, he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Nic dodać nic ująć,fantastyczny model prezentuje się extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Świetne malowanie i bardzo efektowne brudzenie. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Witam! No i PKP, Panie Konradzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Bardzo ładny, szkoda tylko, że go drastycznie zmatowiłeś Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Wygląda bardzo dobrze. To co bym poprawił to gąski - które są tonalnie bardzo podobne do koloru czołgu, niemal identycznie i nie widać po nich by był to pracujący metal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek76 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 było powiedziec bo mam do tego churchila gaski afv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Października 2012 Autor Share Napisano 10 Października 2012 Witam! Mała skrzynka odpowiedzi. Witam.Model prezentuje się świetnie. Znalazłeś świetny kompromis pomiędzy brudzeniem, cieniowaniem a obiciami. Wszystkiego jest tyle ile trzeba, nic dodać, nic ująć. Ocena to tylko i wyłącznie 6 ( w systemie szkolnym ). Ładny,podoba mi się. Jedno "ale". Wiem że wieża brudzi się wolniej, mniej itp w realu, ale jakoś mi tak nie pasuje tutaj, dziwnie wygląda, moim zdaniem za duży kontrast, stonowałbym tę, tą różnicę troszeczkę. Nie wiem może nie mam racji, to moje zdanie tylko. A model bardzo ładny, gratulacje. śliczny. Ale ten churchill jest super-fajny! Super.Gratulacje,fajny brzydal i do tego ciekawy brudzing.Przetarlbym troche szewrony na gaskach ale reszta miod. Generalnie gąsienice były przecierane ale pigmenty to jakoś zmazały, tak czy siak zostawię gąski w spokoju już. ;) Wiesz Konrad że twoje prace to już jest wyższa półka, szczeglnie jeżeli chodzi o brudzenie i błocenie to już chyba wiele więcej nie można wyciągnąć. Dlatego z wielką przyjemnością oglądam twoje dzieła. Churchill jest super, a szczegółnie jego dolna część. Torszkę tylko (jak już ktoś wpominał) jak dla mnie kontrast pomiędzy wieżą a kadłubem jest za widoczny. Ale to jest odbiór subiektywy. Ponadto małą uwaga dotyczaca lufy, a którą łatwo poprawić - okopć ją troszkę. P.S. Znowu nie zmęczyłeś kalki na wieży - wygląda jak nówka malowana, he,he Lufę okopcę przy okazji malowania jakiegoś modelu. Nic dodać nic ująć,fantastyczny model prezentuje się extra fajny Świetne malowanie i bardzo efektowne brudzenie.Bardzo mi się podoba. Elegancko Witam! No i PKP, Panie Konradzie! o co chodzi z tym PKP?? Bardzo ładny, szkoda tylko, że go drastycznie zmatowiłeś Gratki Wolę modele matowe- kwestia upodobań. Wygląda bardzo dobrze. To co bym poprawił to gąski - które są tonalnie bardzo podobne do koloru czołgu, niemal identycznie i nie widać po nich by był to pracujący metal. było powiedziec bo mam do tego churchila gaski afv Oj tam, gumiaki też są nie złe. Może innym razem. Wprowadziłem pewne zmiany dotyczące pigmentów na wieży. Myślę, że wygląda to teraz o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Teraz wydaje mi się dużo lepiej wyważony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 To ja jeszcze poprzecierałem gąsienice oraz dodałem osmolenia na lufie. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Czołg paskudny, wykonanie świetne! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi