Slash Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Robert, Twój na moje oko też był ździebko za ciemny, ale przynajmniej ogólnie wyważony. Bazylms zdecydowanie za mocno rozjaśnił drobnicę przez co wiele poza nią nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Ajabym poczekał co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Przyznam racje kolegom kolorek jest fajny a detale zbyt jasne taki sam błąd zrobiłem w czwórce i potem miałem problem żeby to ztonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Jeżeli to tylko o to chodzi to przemaluje je jeszcze raz. Po poprzednich zdjęciach i uwagach co do ich jasności przemalowałem je na ciemniejszy kolor. Jednak nie miałem czasu zrobić zdjęć. Ale jeżeli uważacie że jeszcze są za jasne to się da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Krzysiek ja bym na twoim miejscu najpierw pojechał z washem i zobaczył jak to będzie wyglądać.Dopiero później bym podjął decyzję czy je trochę przyciemnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Tylko że wash tutaj nie wiele zdziała, prędzej filtry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Wash juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 Po dość długiej przerwie spowodowanej oczywistym dla wszystkich brakiem czasu oraz nabyciu chwilowej niechęci do oglądania plastiku wziąłem się w garść i poprawiłem te nieszczęsne szczególy. Mam nadzieję, że teraz jest już lepiej. Troszkę go teraz obtłuczę a potem pomaziam olejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Dobra robota Krzysiek. Fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 no no .. czekamy na wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Krzychu ajabym rozjasnił jeszcze te dużą pokrywe nad silnikiem i te dwie mniejsze z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Jak dla mnie jest ok. Będziesz go bardzo brudził i młotkował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2013 Autor Share Napisano 21 Maja 2013 Dzieki. Młotkowanie będzie, ale chcę je zrobić delikatnie. Zobaczymy jak wyjdzie. Potem oczywiście oleje no i kurzenie ale to już razem z podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 No i teraz to wygląda extra Nie pokusisz się może o mocniejsze brudzenie, błotko itp.? Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Krzysztof w jakiej czasoprzestrzeni chcesz umiejscowić ten wózek? To dość istotne dla malowania i waloryzowania. "Stodół" nie było zbyt wiele zatem czy będziesz go szykował na historycznie czy raczej na dowolnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2013 Autor Share Napisano 21 Maja 2013 Ja Tomku troszkę luźno podchodzę do modelarstwa. Ten mam zamiar zrobić w scenerii powiedzmy to letniej gdyż chcę wypróbować sadzenie trawy. Kolor taki jak jest, lekkie obicia i zasadniczo kurz. Może delikatne błoto po wewnętrznej stronie podwozia, ale raczej wyschnięte na pieprz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Świetnie, ja takie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 KV trafił pod młotek. Jak zwykle u mnie to bywa mało znaczy dużo. Mam ciągle problemy z umiarem. Ogólnie jednak jestem zadowolony. Zdjęcia troszkę kiepskie jakościowo bo mi dzienne światło od tyłu prześwietlało. https://lh3.googleusercontent.com/-JGPJRFnQ7AQ/UZ-fTvY5hJI/AAAAAAAAC0A/78ytShhTUb8/w823-h549-no/DSCF2256.JPG A tutaj magia programu do obróbki zdjęć - piekna ruska zieleń, czyli fotka pod tytułem "Jak ogiąć widza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Ładna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Obicia jak "żywe" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 bardzo fajnie i w cale nie zaduzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Bardzo mi się podobają obicia. Cieszy mnie Krzysiek, że nie zamierzasz go za mocno brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Krzychu nic za dużo, wszystko w normie i podoba się. Zdjecie z tyłem wieży jebitne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Dobry młotek masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi