Matthew Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Wypas wyszło. Jestem pod wrażeniem. Jakimi kolorami robiłeś obicia? Chodzi mi zwłaszcza o ten ciemny kolor. Działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Dzięki koledzy za opinie. Dzięki temu może przez weekend uda się z olejami powalczyć. Obicia najpierw mowie drugim kolorem rozjaśnień (kilka stron wcześniej) a na to Vallejo German Black Brown Camo - mój ulubiony kolor do obić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Niezłe młotkowanie Krzysiek. Bardzo mi się podoba na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Odbicia bardzo dobre, zrobione z wyczuciem i co wazne, nie przedawkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2013 Autor Share Napisano 26 Maja 2013 Cieszy fakt że się wam podoba. Potraktowałem go olejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Jestem na tak. Podoba się, (szczególnie rysy i obicia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Krzysiu coraz lepiej Ci to wychodzi, obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Jak na moje oko to super na razie nic nie jest przedawkowane Podglądam dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Dobra robota, tak trzymaj Rozetrzyj tylko oleje pod jarzmem (ostanie zdjęcie) Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Maja 2013 Autor Share Napisano 27 Maja 2013 Już zrobione - zauważyłem właśnie na focie, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Piękny Krzysiek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Maja 2013 Autor Share Napisano 27 Maja 2013 NIe mogłem się powstrzymać przed złożeniem na szybko w całość. Kosztowało mnie to złamany mechanizm oczyszczania koła napędowego. Ale da się to łatwo naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Mi się podobają te zacieki Sam jeszcze nie robiłem. Fajny kurczak KW-ak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Model wykonany na bardzo wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Świetny nie ma co się rozpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 oj tak , ładnie pomalowany to on jest jednak sama konstrukcja dwójki ... PS: Bazyl weź wreszcie jakiegoś teta na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Widze Kris ze juz blizej niz dalej. bardzo ladnie Ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2013 Autor Share Napisano 28 Maja 2013 Dzięki pany - następny ruski w planie to 34/76. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Jakieś klamotten na nim! Piękny ale pusty jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2013 Autor Share Napisano 29 Maja 2013 Na czwartej stronie jest fota z załogą, ale jak ktoś ma coś ciekawego jak go obładować to chętnie popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 No standard, liny, ruskie OVM, jakieś skrzynie, wory kanistry, może modyfikacja jakaś polowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Przejrzałem taką poświęconą KW-2 publikację Tankogradu z 2001 roku "KV-2. Soviet Breakthrough Heavy tank of WWII" i wierzcie mi na całkiem pokaźnej porcji fotek "stodoły" jedynie na jednym po za standardowymi zasobnikami na błotnikach leży bądź worek bądź plecak piechura (na jedno wychodzi). Zatem nie wiem czy właściwe jest robienie z KaWki ciężarówki? I tak wyszła pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Autor zadecyduje, popieram i zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Słusznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2013 Znalazła się chwilka więc coś tam pokombinowałem przy podstawce -posadziłem trawę. Pierwszy raz to robiłem, ale mi się podoba. Jutro jak wyschnie postaram sie powklejać kępki traw i kwiatów. No i jeszcze koleiny podmaluję. W związku z tym że taki będzie układ figurek: wymyśliłem sobie że może by tak zrobić go w takiej formie: Jakiś trefny sworzeń i się gąska rozleciała. A oprócz tego mam jeszcze jedną figurkę która będzie stała przodem do tej ekipy. Powiedzmy że ich zabawia rozmową w oczekiwaniu na jakąś pomoc. No i co myślicie o tej linie leżącej na ziemi? Zostawić tak (oczywiście będzie w szekli) czy wpakować na czołg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi