Stojkovic Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Dobrze, że wracasz do roboty. Czekam na galerie tego rusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 28 Maja 2014 Autor Share Napisano 28 Maja 2014 Dzięki . Mogło być lepiej ale źle nie jest . Galeria na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Bardzo mi się podoba. Co teraz masz w planach? Ukończenie Shermana czy coś nowego? A co z KT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Maja 2014 Autor Share Napisano 29 Maja 2014 Dzięki Krzyśku . Sherman już umyty. Muszę dokleić blaszki,które odpadły i będę mógł malować. Mam w planach zlepić jeszcze coś samoskładalnego i potrenować weathering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Bardzo udany. Pomyśl o podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Dawaj galerię, bo mi gały wyjdą z orbit od wpatrywania się w tą jedną małą fotkę Twojego ruskiego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Wygląda super a w rzeczywistości jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Ładny, nawet bardzo ładny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Dzisiaj go widziałem na żywo... Szukałem kolegi, ale jakoś nie dane było nam sie spotakać.. model naprawdę klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Świetny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Prezentuje się znakomicie!Modulacja I klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 31 Maja 2014 Autor Share Napisano 31 Maja 2014 Dziękuję za komentarze, cieszę się, że się podoba Lipstein - jutro też jest dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2014 Dziękuję za wszystkie komentarze . Zapraszam do galerii http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?uid=8943&f=68&t=43801&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi