Dumo Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Witam serdecznie. Ostatni projekt, myślę że nawet udany, oczywiście popełniłem gafę, o której będę pamiętać przy następnym isiaku. Model to tamiya + lufa RBmodel + gąsienice Friulmodel Malowany vallejo air, oleje abteilunga, ladoga. Pigmenty mig, ak. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabolek Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Super zrobiony model. Fajnie że go mocno nie pobrudziłeś. Jedyne co widze to ślad po wypychaczu przy figurce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Podglądałem warsztat dla mnie bombowo ten człowieczek to od kogo ? Rafale dla mnie ostatnie fotki w warsztacie były lepsze od tych w galerii te jakby prześwietlone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Piękny, nic dodać, nic ująć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 No no, robi wrażenie, poprawnie sklejony, nic tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Nie gratuluję Ci modelu, ale warsztatu jako takiego. Lubię oglądać Twoje prace zwłaszcza że nie tracisz ostatnio czasu na goebelsowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Bardzo dobry, styrany dokładnie tak jak lubię Tylko ta figurka- rzeźba twarzy jest z jednej strony okropna, a z drugiej śmieszna, bo odr azu kojarzy mi się z zombiakami ze Stalkera xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Model bardzo ładny i bardzo mi się podoba . Może ta deseczka ciut za jasna ale takie tylko moje odczucia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Model mi isę podoba, jak większość twoich prac zresztą. Może jeszcze kiedyś dołożysz mu jakąś poprawną podstawkę z glebą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 model miodzio gratulacje Ale ten tankista jakiś niemrawy jak by pijany i nie wiem Rafał czy taki kolor jego fraka jest odpowiedni ja bym bardziej tu widział jakiś czarny lub ciemny zielony- ale możliwe że się myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Świetnie wykonany model Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Fajnie wyszedł Rafał. Jedynie bym się przyczepił do obić,Jak zwykle u Ciebie za okrągłe. Nie możesz ich robić bardziej ostrych i poszarpanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Marca 2013 Autor Share Napisano 15 Marca 2013 Podglądałem warsztat dla mnie bombowo ten człowieczek to od kogo ?Rafale dla mnie ostatnie fotki w warsztacie były lepsze od tych w galerii te jakby prześwietlone . Figurka malowana przez Przemka Szymczyka, a co to zdjęć Mirku się nie zgodzę bo warsztatowe zdjęcia robiłem swoim aparatem a galeria porządną lustrzanką nawet nie musiałem na fotoszopie rozjaśniać. model miodzio gratulacje Ale ten tankista jakiś niemrawy jak by pijany i nie wiem Rafał czy taki kolor jego fraka jest odpowiedni ja bym bardziej tu widział jakiś czarny lub ciemny zielony- ale możliwe że się myle Toszto Polak czyli pijany No ja jestem zadowolony z wykonania figurki Fajnie wyszedł Rafał. Jedynie bym się przyczepił do obić,Jak zwykle u Ciebie za okrągłe. Nie możesz ich robić bardziej ostrych i poszarpanych? Następnym razem zrobię swoje narzędzia do robienia obić, tutaj robiłem pędzelkiem 000 czyli najmniejszym a obicia i tak wychodziły za duże. Aaaalbo wrócę do gąbeczkowania uważnego Model mi isę podoba, jak większość twoich prac zresztą. Może jeszcze kiedyś dołożysz mu jakąś poprawną podstawkę z glebą. Tak podstawka jeszcze dostanie ziemię i trawkę Dziękuję za wypowiedzi i miłe słowa w kierunku mojego modelu, cieszę sie że wpadł w gusta bo kosztował troche pracy i nerwów. Pozdrawiam Dumo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Możesz powiedzieć co to za narzędzie do obić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Marca 2013 Autor Share Napisano 15 Marca 2013 Możesz powiedzieć co to za narzędzie do obić ? Zrobię kilka pędzelków z pojedynczym włosiem a raczej sierścią, i ruszę także skalpelem. Uważne nacinanie i wypełnianie dziur waszem. Miałem to zrobić tutaj aale jednaj postanowiłem zrobić standardowo... mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Czołem! Super pomalowany model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Rafałku ta figurka to plastik czy żywica ? kto malował to wiem bo podglądałem warsztat a co do fotek to właśnie jak dla mnie za mocno jasne co skutkuje zanikiem przebarwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Model fajny, figurka be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Marca 2013 Autor Share Napisano 24 Marca 2013 Rafałku ta figurka to plastik czy żywica ? kto malował to wiem bo podglądałem warsztat a co do fotek to właśnie jak dla mnie za mocno jasne co skutkuje zanikiem przebarwień Figurka to plastik zestawowa. Muszę pokombinować z ustawieniem aparatu. Z compaktami bywa różnie co zdjęcie to inne. Model fajny, figurka be Ooo witam Rafała, dawnom Ciem tu nie było Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 No Dumo, piękna sucz! Bardzo dobrze widoczna modulacja, extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2013 Share Napisano 31 Marca 2013 Podoba się. I to bardzo. 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 WOW!! Przepiękny model i ładne ślady użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi