M.A.V. Napisano 22 Listopada 2023 Share Napisano 22 Listopada 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 Już dostępne - w tym sklepie chyba najtaniej na dzień 09-12-2023 roku https://www.hobbysta.pl/takom-2170x/jagdpanzer-38t-hetzer-wczesna-produkcja-edycja-limitowana https://www.hobbysta.pl/takom-2171x/jagdpanzer-38t-hetzer-srodkowa-produkcja-edycja-limitowana https://www.hobbysta.pl/takom-2172x/jagdpanzer-38t-hetzer-pozna-produkcja-edycja-limitowana Oczywiście dostępny również w innych sklepach. Pozdrawiam Krzysztof 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 W dniu 15.11.2023 o 17:33, AchtungCancer napisał: Preordery u Niemca są za 35EUR na pojedyncze wersje (czyli powiedzmy 155zł). Bardzo tanio. Podejrzewam że to cena tylko początkowa "na zachętę" i po 2-3 miesiącach podskoczy o kilka EUR, bo nie ma opcji żeby sprzedawali Tygrysy taniej od Pantery czy M3 (oba chodzą "wyjściowo" po ok. 170 zł). W Banzai masz za 123zł w preorder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 23 godziny temu, meser262 napisał: Już dostępne - w tym sklepie chyba najtaniej na dzień 09-12-2023 roku https://www.hobbysta.pl/takom-2170x/jagdpanzer-38t-hetzer-wczesna-produkcja-edycja-limitowana https://www.hobbysta.pl/takom-2171x/jagdpanzer-38t-hetzer-srodkowa-produkcja-edycja-limitowana https://www.hobbysta.pl/takom-2172x/jagdpanzer-38t-hetzer-pozna-produkcja-edycja-limitowana Oczywiście dostępny również w innych sklepach. Pozdrawiam Krzysztof Tanie, na czym polega limitowana edycja ? Tylko brak wnętrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 58 minut temu, johnrambo napisał: Tanie, na czym polega limitowana edycja ? Tylko brak wnętrza ? Zapewne tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 12 Grudnia 2023 Share Napisano 12 Grudnia 2023 W dniu 10.12.2023 o 10:31, johnrambo napisał: Tanie, na czym polega limitowana edycja ? Tylko brak wnętrza ? Tak bez elementów wnętrza, bez metalowej lufy i zubożona ilość PE w porównaniu do wersji z wnętrzem. Pozdrawiam Krzysztof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 Zapowiedzi na 2024 rok - https://www.facebook.com/p/TAKOM-100057593795167/ Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 9.12.2023 o 11:12, meser262 napisał: Już dostępne.... a tu zbiorczy inbox : Edytowane 30 Grudnia 2023 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsterklepka Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsterklepka Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Takom powiększa rodzinkę Hetzerów o kolejne modele, tym razem w wersji Flakpanzer 38(t) Kugelblitz w wersji Flammpanzer 38(t) Jagdpanzer 38(t) w wersji dowodczej z wnętrzem na zimówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego W dniu 14.02.2024 o 12:30, meser262 napisał: Pozdrawiam Krzysztof Hej Krzysztof Jak oceniasz nowe Tygrysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 22 godziny temu, kzugaj napisał: Hej Krzysztof Jak oceniasz nowe Tygrysy? Ja nie Krzysztof ale 3 grosze ode mnie: REWELACJA!!! Przynajmniej pod względem jakości wykonania. Dragon może się pakować w temacie Tygrysów I to wszystko za jedyne 132 zł!!! Na szybko zauważyłem, że nie da się zrobić klapy silnika w pozycji otwartej, a na pudełku jest błędnie opisany Tygrys w zimowym kamo jako "July 1944", ale za to Carius, a nie CarLus Więcej napiszę w trakcie budowy. Pzdr Ps. Nawet instrukcja budowy to arcydzieło w porównaniu do bazgraniny Dragona. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego @Sebczyli brać wybierać decydować i niczego nie żałować. Cena jest nie do przebicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, zyziek napisał: @Sebczyli brać wybierać decydować i niczego nie żałować. Cena jest nie do przebicia. Śmiało, bierz 3-pak Mam nadzieję, że coś bez zimmeritowego dadzą też. Edytowane 16 Lutego przez Seb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, Seb napisał: Ja nie Krzysztof ale 3 grosze ode mnie: REWELACJA!!! Przynajmniej pod względem jakości wykonania. Dragon może się pakować w temacie Tygrysów I to wszystko za jedyne 132 zł!!! Na szybko zauważyłem, że nie da się zrobić klapy silnika w pozycji otwartej, a na pudełku jest błędnie opisany Tygrys w zimowym kamo jako "July 1944", ale za to Carius, a nie CarLus Więcej napiszę w trakcie budowy. Pzdr Ps. Nawet instrukcja budowy to arcydzieło w porównaniu do bazgraniny Dragona. Czekam na swoj 3 pak mam nadzieje ze juz nie dlugo bede miec go w lapkach do pomacania. A to moze spowoduje spadek cen Dragona Edytowane 16 Lutego przez kzugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 2 minuty temu, Seb napisał: Mam nadzieję, że co bez zimmeritowego dadzą też. Byłoby ciekawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego 18 minut temu, Rafał B napisał: Byłoby ciekawie No Tygrysek bez cimeritu to by było fajnie ...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego W dniu 15.02.2024 o 17:57, kzugaj napisał: Hej Krzysztof Jak oceniasz nowe Tygrysy? 2 godziny temu, Seb napisał: REWELACJA!!! Przynajmniej pod względem jakości wykonania. Dragon może się pakować w temacie Tygrysów I to wszystko za jedyne 132 zł!!! Ps. Nawet instrukcja budowy to arcydzieło w porównaniu do bazgraniny Dragona. Nic dodać nic ująć. Na ramkach jakościowo dobrze to wygląda. Jak ze spasowaniem to "wyjdzie w praniu". Jak na razie to nie mam żadnego z nich. Opinie są pozytywne. Małe błędy też są. Trzeba uważać na malowania. Kopuła D-cy na modelu późnym - uważać przy montażu - źle ustawione wcięcia. Przy "MIDACH" trzeba dokładnie sprawdzać bo MID - MIDOWI nie równy. Co dalej wyjdzie poczekamy. Idealna alternatywa dla tych co nie chcą/umią pracy z zimmeritem. Cena/jakość nie ma konkurencji. Pozdrawiam Krzysztof 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Mój trzypak z MH dzisiaj dotarł, na ramkach wygląda to wszystko pięknie. Znając Takoma ze spasowaniem nie powinno być problemu. Cena za trzy świetne tygrysy plus figurant w1:16 bardzo dobra, nie żałuję zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 2 godziny temu, Seb napisał: Śmiało, bierz 3-pak Mam nadzieję, że coś bez zimmeritowego dadzą też. Patrząc na politykę firmy to zapewne jeszcze w tym roku pójdą za ciosem i zasypią nas wszystkimi możliwymi wersjami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego 19 godzin temu, kzugaj napisał: A to moze spowoduje spadek cen Dragona Chyba Nigdy. Ta firma zawsze się ceniła i zawsze bedzie się cenić pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego 22 godziny temu, DamianosPL napisał: Chyba Nigdy. Ta firma zawsze się ceniła i zawsze bedzie się cenić pewnie. Prestiż to jedno a spadek sprzedaży to drugie. Czas pokaże. Jak Zuki wypuścił Phantoma to wszyscy sprzedawali Hasegawe. Tu może być podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi