Mikele Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Mam pytanie, może przegapiłem info we wcześniejszych częściach relacji - dlaczego okno za drzwiami do kabiny pilotów jest zamalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Wiąże się to z wersją śmiglaka Miejsce na duperelki tam zrobili, o ile dobrze pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 Mam pytanie, może przegapiłem info we wcześniejszych częściach relacji - dlaczego okno za drzwiami do kabiny pilotów jest zamalowane? powiem ci,że też się nad tym zastanawiałem...może byly tam jakieś bambetle reanimacyjne,bo to w końcu sanitarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 i tak klecę tą przekładnię...z jej "mebelkami"...nie wiem jak Mikołaj robiłeś te swoje drobiazgi w JAK-u..... malutkie to wszystko w 1:48 a co dopiero w 1:72 .....uproszczone to u mnie nieco,ale na żywo-do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 GB-2 rozwala system, nie narzekaj na swoją robotę, bo jest świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 GB-2 rozwala system, nie narzekaj na swoją robotę, bo jest świetnie. że tak zapytam w tej całej mojej niewiedzy-które to jest GB-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 już wiem,to blok hydrauliczny...GB-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 musiałem co nieco zamontować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Października 2013 Autor Share Napisano 15 Października 2013 ...i kolejne kiepskie zdjęcia ...na podstawce oczywiście "puszczykowej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 to jest forum modelarskie a nie fotograficzne ;-) Plemniczek ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 "trzepaczka" co raz lepiej się prezentuje, a coś nie za goło w tej komorze przekładni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Października 2013 Autor Share Napisano 15 Października 2013 "trzepaczka" co raz lepiej się prezentuje, a coś nie za goło w tej komorze przekładni? GOŁO,oczywiście,że goło-zanim się zapełni najpierw musi być goło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Października 2013 Autor Share Napisano 16 Października 2013 Narazie dzisiaj tyle... ile razy te drobiazgi latały dziś po pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Wszystko idzie bardzo dobrze. Uważaj na powierzchnię już pomalowaną, mam wrażenie, że są linie papilarne. Ale szczególiki robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Października 2013 Autor Share Napisano 16 Października 2013 Wszystko idzie bardzo dobrze. Uważaj na powierzchnię już pomalowaną, mam wrażenie, że są linie papilarne.Ale szczególiki robią wrażenie Zgadzam się z tobą Mikołaju...Są linie,zauważyłem to dopiero na fotkach ...wszystko wyostrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Piękna miniatura, patrzę na model i widzę to, co oglądam na "żywym organizmie" Nie zapomnij o butlach ppoż. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Października 2013 Autor Share Napisano 16 Października 2013 Piękna miniatura, patrzę na model i widzę to, co oglądam na "żywym organizmie" Nie zapomnij o butlach ppoż. ;) butle na deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Października 2013 Autor Share Napisano 21 Października 2013 Nie miałem jak majstrować ostatnio,ale dzisiaj coś tam zacząłem...no i muszę się przypomnieć ...czyli ciąg dalszy przekładni... wiem,że mało...ale do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Października 2013 Autor Share Napisano 21 Października 2013 Sławku, mało ale precyzyjnie. Fajnie się ogląda, tak trzymaj Pozdrawiam PS z czego robisz przewody? Potrzebuję coś podobnego. Używasz rurek plastikowych czy to jakiś inny materiał? Witam cię...wszystkie te przewodziki itp.,są z rozciąganych nad kuchenką gazową fragmentów ramek...oczywiście grubość to już ty decydujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Elegancko to wygląda, tak trzymać . Co do pytania PaRazo - tak jak mówi Sławek plus oczywiście jeśli jest potrzeba drucików można używać - łatwiej się doginają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Października 2013 Autor Share Napisano 25 Października 2013 No narazie nic nowego nie mam,zrobiłem ostatnio baniaki p.poż.,ale okazały się ciutkę za duże i będą nowe...jeszcze dużo bambetli tam do zrobienia z tyłu mnie czeka ...niestety praca mnie skutecznie wyhamowuje...myślę,że w niedzielę coś pogrzebię....A wogóle to krótkie teraz te dni,a jak zapada zmrok,to nie wiem jak innym to idzie,ale ja nie potrafię jakoś przy świetle sztucznym majsterkować-robię to ale jakoś tak bez natchnienia,a o malowaniu i dobieraniu odpowiednich kolorów to można zapomnieć...nie ma to jak światło słoneczne...chyba,że macie jakieś fajne rozwiązania odnośnie doboru odpowiedniego światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Października 2013 Autor Share Napisano 25 Października 2013 ...zrobiłem ostatnio baniaki p.poż... wrrrr nie ma czegoś takiego więc to coś czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Października 2013 Autor Share Napisano 25 Października 2013 BUTLE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 FLASZKI - będzie najlepiej ;P BTW kiedyś grzebałem w c. archiwum wojsk. w papierach z I wojny i 1920 i te prawie 100 lat temu słowo flaszka było powszechnie używane na rózne zbiorniki, np. były flaszki z gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi