Desaxe Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) No i dobrnęliśmy po warsztacie pokazanym: TUTAJ Dodatki to koła żywiczne z Black Doga, wyrzutniki granatów z Armorscale, bambetle z różnych firm i załoga z Ultracast (tylko korpus radiowca z Tamiyi). Dołożę mu jeszcze jedną skrzynkę na ammo z Panzerart jak dotrze. Model skończony tuż przed Festiwalem Modelarskim w Grudziądzu i wczoraj zdobył na nim wyróżnienie w kategorii pojazdów kołowych oraz nagrodę od Szczecińskiego Paprykarza Modelarskiego za najlepszy wg. Nich model wystawy (co mnie niesamowicie i miło zaskoczyło - ponawiam podziękowania ) Zapraszam do galerii: Edytowane 16 Lutego 2020 przez Desaxe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Co tu dużo pisać, wielkie brawa i gratulacje wykonania tak zacnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Model jak i figurki piękne . Gratki za nagrody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Witam! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Rewelacja! Gratuluję nagród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Nasz i w dodatku bardzo ładny. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Moje gratulacje. Widziałem na żywo i nie potrafiłem zrozumieć wątpliwości autora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Urzekający. Dobrze wybrnąłeś z historii pt: zbyt dużo obić wg Makinena . Świetnie zrobiony. Ps. Bardzo podoba mi się dyplom...bardzo tematyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Piękny model. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Inspirojacy model .Chyba za swojego sie wezme. Bardzo ladne klamoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alliptnx Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Świetny! Gratuluję wyczucia i subtelności w brudzeniu, efekt jest powalający. Nagroda jak najbardziej zasłużona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Świetny model, gratuluje wygranej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Przyłączam się do poprzedników - bardzo udana praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Witam . Coś pięknego . Gratuluję . Pozdrawiam . adamus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Gratulacje! Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 Dzięki wielkie Panowie za dobre słowa i uznanie To mój drugi, może trzeci model robiony na poważnie po powrocie do hobby i postaram się kolejnymi nie zawieść W Stagu muszę zmienić jeszcze jedną rzecz - pręty od lusterek, bo się oba połamały w transporcie i na bank połamią znów - drut miedziany i pospawam to jakoś Widziałem na żywo i nie potrafiłem zrozumieć wątpliwości autora ;) Pokazuj lepiej co (a właściwie za co) sam dostałeś nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Niepotrzebna skromnośc. model wymiata i tyle. A i figuranci jakieś takie nasze twarze mają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 A i figuranci jakieś takie nasze twarze mają ;) To przez ten wąs sarmacki u oficera i delikatnie przepite ułańskie spojrzenie u siedzącego ze Stenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 No i proszę coraz fajniejsze wychodzą Ci te modele . A nagroda moim zdaniem ci się należała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Rewelacyjnie wykonany model. Bambetle super pomalowane. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Gratuluję, dobrego wyboru. Model klimatyczny, wykonanie perfekcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Nadrabiam weekendowy brak netu i w końcu tutaj dotarłem. Świetna praca. Czekam na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Ja również gratuluję, obu nagród, Model dokładnie taki jak lubię, szkoda tylko że nie mogłem obejrzeć na żywca, pewnie bym się za "ochał i achał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 No mi dokładnie gacie spadły. Jest za kim gonić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi