Gość Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Dzięki Panowie. Wasze komentarze podziałały na mnie uspokajająco. Zatem idę w dobrym kierunku . A tu tak na deser jeszcze , jakiś Wania wsiadł do czołga:). Może go zostawię a może nie, zobaczymy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Kurcze, w świetle ostatnich wydarzeń w Sewastopolu, troszku nie politycznie budować rosyjskie pojazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Grzegorz, polityka polityką, ale jak przyjadą do Nas, to przynajmniej będziemy mogli się dokładniej przyjrzeć oryginałom - przez celownik wyrzutni ppanc. Kontynuuj ( -cie ), bo bardzo dobrze Ci ( Wam ) idzie ! Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 No i czołguś już w bucikach . Strasznie to była nudna robota te gąsiece, ale udało się i tak to wygląda: Muszę jeszcze powalczyć z tym washem. Gdzie nie gdzie dodać, gdzie indziej wytrzeć, i jeszcze gdzie indziej wzmocnić. Druga gąsienica, jest jeszcze nie pomalowana, bo nie wiem czy przypadkiem nie zostawić mu czarnych gąsek , przetrzeć je tylko metalizerem i dodać te niby gumowe nakładki. Wszelkie sugestie w tej sprawie mile widziane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 No fajnie. Faktycznie nie siadł bardzo na zawieszeniu. Co do washa.. Zmyj ile się da. Kolor jest bardzo słaby.. Zastap go bardzo ciemnym brązem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 A gdybym zastąpił to farbką dla plastyków Umbrą paloną?? Też jest bardzo ciemna. Nie bardzo mogę pozwolić sobie na zakupy teraz, za chwilę urodzi mi się synek. Właśnie wybieram się do żonki na porodówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 No byle by to było ciemne. Jedź i wspieraj. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 A gdybym zastąpił to farbką dla plastyków Umbrą paloną?? Też jest bardzo ciemna. Nie bardzo mogę pozwolić sobie na zakupy teraz, za chwilę urodzi mi się synek. Właśnie wybieram się do żonki na porodówkę. Witam Waszmościów. Grzegorz Raw Umber jest najlepszy do washa. Właściwie w słojach AK to ten kolor rozcieńczony White Spritem. Burn Amber tak, ale + czarny. Gęsi będziesz oczywiście maział i chemikaliował. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 chemikaliował.Paweł Możesz to jakoś rozwinąć Pawle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Grzegorzu - no pewnie, że rozwinę chodziło mi o pigmenty i takie tam..... Wdają mi się jakieś srebrne te gęsi. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 No tak, srebrne, bo pomalowałem je gun metalem z Tamki, ale jak tak patrzę, to mi się to nie widzi. Błocić gąsek nie chcę, bo to ma być defilada w Maju, na Placu Czerwonym, a tam wtedy błota nie ma. Jakieś lekkie przykurzenie planuję i to wszystko. Chyba trzeba się będzie szarpnąć na ten metalizer Gunze 212. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Witam kolegów. Tak może troszkę odbiegnę od tematu zasadniczego, ale chciałem się pochwalić moim najlepszym modelem jaki mi wyszedł, o to on : Chwilowo wstrzymuję się z ukończeniem T-90 i zaczynam być tatą . Pozdrawiam kolegów. Daniel masz okazję nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Gratki Grzegorz. Ja mam nadzieję niedługo do ciebie dołączyć - plan na połowę lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Dzięki Krzychu. Ty już wiesz jak to jest być tatą, ja się dopiero uczę od wczoraj. Niestety nie mam jeszcze Małego w domu bo leży z żoną w szpitalu. Musieli robić cesarkę bo niezły gigant nam wyszedł 4 kilo 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 10 Marca 2014 Gratuluje Grzegorz! Gratuluję też Mamie! Mój drugi syn przyszedł na świat 3 miesiące temu (więc nadal na świeżo) i też przez cesarskie cięcie więc w pełni się solidaryzuje. Dużo zdrowia i pociechy życzę dla Was ! :-) No - to teraz się zacznie prawdziwe modelowanie - hehehe.... pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Dzięki Christian, Szkoda że Lincoln tak daleko od Londynu, pępkowe byśmy zmajstrowali , może i Krzychu by się dołączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Trochę wątek śmiecimy ale co tam. Ja będę miał najpóźniej, ale może by się udało nam wypad do Telford zaplanować. Mi na chwilę obecną trudno coś obiecywać, ale wtedy sytuacja rodzinna byłaby już troszkę ustabizowana i może by się udało. A wtedy to "two birds with one stone". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Gratuluję "Najlepszego Modelu" Tobie i Mamie. Niech rośnie duży i zdrowy. Twoimi modelami nich się zacznie bawić jak najpóźniej . Biedny T90 teraz to już na pewno sam zarośnie kurzem bez specjalistycznego brudzenia, w sumie to też metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 11 Marca 2014 @ Bazylms & Grzegorz Tellford brzmi idealnie na takie spóźnione świętowanie narodzin trzech chłopaków :-) Koniecznie trzeba będzie się dogadać i postarać tam być. pozdrawiam i sorry za offtop Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borch Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Gratuluję. Widać, że się przyłożyłeś. Teraz będziesz miał brudzing w realu. I będziesz usprawiedliwiony jak będziesz chciał posiedzieć długo w nocy albo baaardzo wcześnie rano wstać. Pozdrowienia dla dzielnej mamy. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Gratki i najlepszego dla potomka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Piękny model ...nie ma co( Meng się nie umywa) Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Gratuluję pięknego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Grzegorz trzymaj się i gratuluję. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Koledze Grześkowi już dawno złożone gratulacje. A w chwili obecnej jak mówi jeden z moich kolegów z pracy: "czas wyciągnąć palce z d... i wziąć się do roboty" . Więc tak Gąski złożone i z podkładem Dodatkowo w chwili obecnej podkład dostały koła, wewnętrzna część pokrywy silnika i jeden z włazów (gotowe do malowania). W planie na dziś jest wykonanie kilku elementów wieży i rozpoczęcie jej kablowania. Ale zobaczy jak się czas ułoży bo już w chwili obecnej taka jedna czarownica wysyła mnie na miasto bym coś załatwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi