Kamil K. Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć! Dawno nic nie pokazywałem, ale początek 2014 roku zaowocował skończeniem modelu rozgrzebanego jakiś czas temu. Produkt Bronco składa się rewelacyjnie, dodałem do niego tylko trochę kabli przy silniku, lufę RB Model, parę plastikowych i żywicznych pierdółek i kalki TORO. Zdaję sobie sprawę, że jest to dość nieprawdziwkowy polski Gaz, ale... Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu. PS Gdyby kogoś interesowały jakieś fotki z postępu prac: klik! Edytowane 23 Września 2019 przez Kamil K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Brzegi podstawki mogłeś obrobić nieco staranniej, ale sam model - pycha Najbardziej podoba mi się brudzenie, DSzK i różne dodatki powrzucane tu i tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Fajny żuczek Rozsądnie pobrudzony, świetnie obity przedni zderzak. Trawa jak spod wielkanocnego królika, ale można założyć że scenka wczesnowiosenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Świetny teren i autko Słabo wygląda pasek "czarnej smoły" wokół podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Bardzo fajny gazik i te trelinki na podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonofpaindm7R Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 no no k ta trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2014 Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Dobry zestaw w dobrych rękach = efektowny model. Gratuluje udanej pracy. Konfiguracja z DSzK w 6PDPD lekko naciągana ale nie niemożliwa. Dodatkowy PLUS za oznaczenie jednostki. Brawo. Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2014 Dobry zestaw w dobrych rękach = efektowny model. Gratuluje udanej pracy. Konfiguracja z DSzK w 6PDPD lekko naciągana ale nie możliwa. Dodatkowy PLUS za oznaczenie jednostki. Brawo. Dzięki. Nie mogłem się powstrzymać, żeby nie zrobić go w tym malowaniu. Do Twojej relacji z budowy podobnego Gazika też zdarzyło mi się sięgać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Miło, że się na coś przydałem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Cud miód, malina. Świetny model, polskie malowanie, same plusy. Chyba ja w końcu swojego wyciągnę na stół do klejenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Świetny temat i świetne wykonanie - dla mnie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Wielki plus za malowanie 6 PDPD, aczkolwiek gazika z DSzk na zdjęciach archiwalnych z tego okresu z 6-ej nie widziałem (aczkolwiek mogę wszystkiego nie wiedzieć). Wykonanie - super. Czy mogę wrzucić linka na Facebook-ową grupę rezerwistów 6-ej z zapytaniem o istnienie takiej konfiguracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Lutego 2014 Autor Share Napisano 2 Lutego 2014 Wielki plus za malowanie 6 PDPD, aczkolwiek gazika z DSzk na zdjęciach archiwalnych z tego okresu z 6-ej nie widziałem (aczkolwiek mogę wszystkiego nie wiedzieć). Wykonanie - super. Czy mogę wrzucić linka na Facebook-ową grupę rezerwistów 6-ej z zapytaniem o istnienie takiej konfiguracji? Oczywiście, że możesz. Ale sądzę, że masz rację - ja go robiłem z bardzo luźnym podejściem do tematu, ogólnie nie znalazłem zbyt wiele zdjęć Gazów w takiej konfiguracji. Dzięki za opinie wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 Jechałem Komandorką do ślubu nie była co prawda uzbrojona, ale pojazd był odrestaurowany na tip-top. A model powala, zwróciłem szczególną uwagę na brudzenie opon, dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Lutego 2014 Autor Share Napisano 3 Lutego 2014 Jechałem Komandorką do ślubu nie była co prawda uzbrojona, ale pojazd był odrestaurowany na tip-top. A model powala, zwróciłem szczególną uwagę na brudzenie opon, dla mnie bomba Dzięki. Cieszę się, że model przywołuje wspomnienia z najpiękniejszego(?) dnia w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi