makinen Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Podjąłem się wymycia witrynki, co zaowocowało wyciągnieciem sił zbrojnych na światło dzienne- a że to dziś dobre, to sobie popstrykałem. Jedne bardziej, inne mniej udane, kilka czeka na "drugie życie". Może kogoś uda się zachęcić do zbudowania modelu współczesnego pojazdu kołowego- np. humvee. A tu zestawy, które czekają na dokończenie, lub renowację Na warsztacie M1025 GROM z Afganistanu i M1025A2 z motocyklem Kawasaki z ćwiczeń Iron Star 1994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Fajna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Miła dla oka kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 Świetna kolekcja.. mam pytanko jakich farbek używasz do malowania natowskigo i pustynnego. Ja mam plan zbudować kilka pojazdów współczesnych w skali 1:72. Wacham się którą markę wybrać Tamiya, Revell czy Gunze, każda z tych firm robi zestawy natowskich farbek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 CIekawy temat. Pewnie niewielu wie ile można wersji tego pojazdu zbudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Lutego 2014 Autor Share Napisano 21 Lutego 2014 Świetna kolekcja.. mam pytanko jakich farbek używasz do malowania natowskigo i pustynnego. Ja mam plan zbudować kilka pojazdów współczesnych w skali 1:72. Wacham się którą markę wybrać Tamiya, Revell czy Gunze, każda z tych firm robi zestawy natowskich farbek. pozdrawiam Piaskowy to Pactra nr nie pamiętam, a jestem poza domem. NATO - używałem humbrola, ale proponuję zestaw Tamiya do pojzadów NATO. Bazylms- my też tego nie wiemy . Biorąc pod uwagę wersje produkcyjne, warianty, modyfikacje i przeróbki własne poszczególnych pojazdów, to....nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Gupi, gupi, same Humvee skleja, hue hue hue Ładna kolekcja, rozmnażaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 4 Marca 2014 Cześć Bardzo dużo ich zrobiłeś - fajnie, że każdy jest inny. Najbardziej podoba mi się jeden z prostszych z delikatnym kamuflażem (takie jakby fale - 4-ty od dołu), no i jeszcze jest ten z piracką flagą - fajnie wygląda to mokre błoto - widać, że we wszystkie modele włożyłeś dużo serca i sporo czasu! pozdrawiam Christian P.S. Przeszukałem właśnie moją tablicę na Pinterest i odkopałem jeden z Humvee, który wgniótł mnie swego czasu w fotel - zerknij tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Łeeee z "Pustynnej Burzy" masz tylko jeden pojazd (Avenger) ja mam 2 .Super kolekcja moim faworytem jest wóz cygański ten z tą budą. ps .chciałeś warsztatu z remontów głównych pojazdów USMC- będą do tego z TOW już mam wszystkie komponenty i nawet zrobiłem już zdjęcia. Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Marca 2014 Autor Share Napisano 8 Marca 2014 P.S. Przeszukałem właśnie moją tablicę na Pinterest i odkopałem jeden z Humvee, który wgniótł mnie swego czasu w fotel - zerknij tu Hmmmm...mnie dumvee zawsze wgniata w fotel . Moze jak skończysz swoją dioramę, to coś amerykańskiego w humvee w roli głównej zmajstrujesz? Ps. Adams- to sie organizuj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Czołem , niedługo będę sklejał M998A1 (bodajże na 13. zdjęciu to u Ciebie on) i mam pytanie - Jak ze składalnością?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 8 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 8 Marca 2014 @makinen Kto wie, co wpadnie na warsztat za jakiś czas - Humvee jest bardzo wdzięcznym obiektem - można by solidne pojeczać - dla przykładu: transport kolejowy... ew zrzut pojazdu z transportowca, albo podwieszony pod heli? Podobają się scenariusze? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 Czołem ,niedługo będę sklejał M998A1 (bodajże na 13. zdjęciu to u Ciebie on) i mam pytanie - Jak ze składalnością?? Nie wiem, czym dysponujesz- Italeri, czy Academy? Oba mają błędy i wymagają poprawek, ale polecam z tych dwóch model Italeri. Jak zaczniesz warsztat, to sie zgłoś - pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Czołem ,niedługo będę sklejał M998A1 (bodajże na 13. zdjęciu to u Ciebie on) i mam pytanie - Jak ze składalnością?? Nie wiem, czym dysponujesz- Italeri, czy Academy? Oba mają błędy i wymagają poprawek, ale polecam z tych dwóch model Italeri. Jak zaczniesz warsztat, to sie zgłoś - pomożemy. Dysponuje modelem z Italieri , właśnie miałem się zapytać o pomoc . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2014 M1025 z motocyklem z ćwiczeń Iron Star'94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Masz niezłą zajawkę że tak jeden pojazd sklejasz. Fajnie to wygląda i oby tak dalej. Osobiście najbardziej podoba mnie się czwarty od góry. Gratuluję kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Gelerth- ja Twoje galerie obejrzałem dużo wcześniej Gdybyś zabrał sie za humvee...byłoby na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2014 M998A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Butla z wodą fajna, jak ją zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Butla z wodą fajna, jak ją zrobiłeś? To zestaw MENG http://www.meng-model.com/index2_new.php?id=217 W Martoli 18 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Maja 2014 Autor Share Napisano 7 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2017 Dawno nic nie uzupełniałem, ale na prośbę Kubisza- pojazdy Spec Ops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi