SebastianC. Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Kolejne maleństwo do kolekcji, popularny revellowski zestaw F/A-18C hornet w malowaniu CAG z VFA-115 "Eagles" - USS Abraham Lincoln 1997r. + własne dodatki. Malowany farbami gunze H. Teraz na zdjęciach zauważyłem, że w niektórych miejscach potrzebne są małe poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Mistrz, w tej skali po prostu mistrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Taka skala to jest mistrzostwo.Nie na moje oczy. Szacun za detale na takim maleństwie. Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Wygląda jak 1/72, rewelacyjny model. _________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 efekt końcowy powalający, aż trudno uwierzyć że to 1:144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Modelik rewelacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Jednym słowem "Pojechałeś" Sebuś po całości. Gratuluje fantastycznego Szerszenia! A swoją drogą to taki zajefajny samolot, a jakoś mało modeli się pojawia na forach. Może Twój hornet bedzie inspiracją dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Dzięki Panowie, dzięki A swoją drogą to taki zajefajny samolot, a jakoś mało modeli się pojawia na forach. Może Twój hornet bedzie inspiracją dla innych. Na modelworku dość sporo jest ef osiemnastek w galerii i warsztatach, nie wiem jak na innych forach. No szerszeń fajny jest ale osobiście uważam, że emerytowany kocur jest o wiele fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Model z serii i tak nigdy nie uwierzę, ze to 1:144 to prawdziwa skala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Świetne są te Twoje maluchy. Aż szkoda, że oferta producentów jest relatywnie skromna, zwłaszcza w zakresie samolotów, które można by wykonać w polskich barwach. Hornet klasa . A czy jest w 144 np. Su-22 albo F-16 co by z szachowniczkami zrobić? 29-ty wiem, że jest, ale zdaje się nie ma "dobrej prasy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Coś niesamowitego. Czegoś tak szczegółowego w takiej skali nie widziałem. Daj więcej zbliżeń. ZBLIŻEŃ! To trzeba podziwiać z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Daj więcej zbliżeń. ZBLIŻEŃ! To trzeba podziwiać z bliska. Zdjęcia makro są bezlitosne, zobaczysz na nich tylko pomalowane zlepki glutów. Ale jak chcesz to nie ma problemu, za kilka dni będę robił zdjęcia do nowego warsztatu - Su-27 z trumpetera - to szerszenia też popstrykam z bliska. A czy jest w 144 np. Su-22 albo F-16 co by z szachowniczkami zrobić? 29-ty wiem, że jest, ale zdaje się nie ma "dobrej prasy"... Jest F-16C block 50/52 z revella ale nie wiem czy da się z niego zrobić polonika bez żadnych poważniejszych przeróbek, a nowy trumpek to block 15/30/32. Co do Miga 29 to hmmm.... jednym słowem porażka. Mam kalki do 29 z WHITE EAGLE DECALS ale czekam aż któryś z producentów wypuści w miarę poprawny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Pięknie Ci wyszedł ten Szerszeń Czy w może Bytomiu będzie można mu się dokładniej przyjrzeć? (...) ale osobiście uważam, że emerytowany kocur jest o wiele fajniejszy Już Cie lubię za to Rozumiem, że On trafi na warsztat po Suchoju? Jest F-16C block 50/52 z revella ale nie wiem czy da się z niego zrobić polonika bez żadnych poważniejszych przeróbek, a nowy trumpek to block 15/30/32. Są jeszcze żywiczne 16-tki FOX ONE: F-16C 52+ : http://foxonemodel.fc2web.com/original/o42/original_42.html i F-16D 52+ : http://foxonemodel.fc2web.com/original/o43/original_43.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 17 Lutego 2014 Autor Share Napisano 17 Lutego 2014 Czy w może Bytomiu będzie można mu się dokładniej przyjrzeć? Postaram się wystawić na stole klubu IPMS Silesia kilka moich modeli w 1:144 Już Cie lubię za to Rozumiem, że On trafi na warsztat po Suchoju? Muszęcię zmartwić, nie mam na stanie żadnego F-14 w tej skali, oprócz dragonowskiego bombcata ale jest tak beznadziejny, że przeznaczyłem go na dawcę części. Są jeszcze żywiczne 16-tki FOX ONE:F-16C 52+ : http://foxonemodel.fc2web.com/original/o42/original_42.html i F-16D 52+ : http://foxonemodel.fc2web.com/original/o43/original_43.html Na razie zostanę przy dużo tańszych plastikach. A może pochwaliłbyś się tu na forum swoim polskim superszerszeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Czy w może Bytomiu będzie można mu się dokładniej przyjrzeć? Postaram się wystawić na stole klubu IPMS Silesia kilka moich modeli w 1:144 No to do zobaczenia Już Cie lubię za to Rozumiem, że On trafi na warsztat po Suchoju? Muszęcię zmartwić, nie mam na stanie żadnego F-14 w tej skali, oprócz dragonowskiego bombcata ale jest tak beznadziejny, że przeznaczyłem go na dawcę części. Nie żartuj, Revellowski produkt to nie majątek, w dwóch dyszkach się zmieścisz. A może pochwaliłbyś się tu na forum swoim polskim superszerszeniem? Na pewno, muszę go tylko skończyć, mam nadzieję, że nastąpi to już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 Rewelacyjny model, nie mogę przestać go podziwiać! Domyślam się, że stanowi piękną ozdobę na półce. Zainspirowałeś mnie do dłubnięcia czegoś w tej skali. Zakupiłem Harriera produkcji Revell'a. Jak na razie bawię się przednio i na pewno na tym nie poprzestanę, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 19 Lutego 2014 Autor Share Napisano 19 Lutego 2014 Dzięki slusar. cieszy mnie że coraz więcej modelarzy skleja modele w tej mało popularnej skali. Na początek wybrałeś fajny model, harriera skleja się jak klocki lego, praktycznie bez użycia szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Zgadza się jest świetny. Szkoda tylko, że zestaw uzbrojenia zapewniony przez producenta nie jest zbyt okazały. Przydałyby się bomby lub pociski powietrze-ziemia, w końcu to samolot szturmowy. Może uda mi się dorobić parę AGM-65. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Robi wrażenie - gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi