Tremac Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Ja bede sobota i niedziela tylko coraz bardziej rysoje sie perspektywa ze trzeba bedzie za kierowce robic co mi sie nie usmiecha. I zadnych okazjonalnych modeli w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Października 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Października 2014 Z soboty na niedziele chyba nigdzie nie jedziesz ??? :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Tylko do pobliskiego Shrewsbury na nocleg. Troche koncepcja sie pokomplikowala ale dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Ok Panowie dzis odebralem Przypinki i tak oto sie prezentuja. I co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Bardzo dobre. Jak można ją odebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 14 Października 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Października 2014 Dobrze jest , myślę że będzie je można pobrać na stoisku "Master" na hasło ... no się ustali jakieś ;) może coś o kasztanach ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 No wlasnie. Myslalem o wysylce poczta no i oczywiscie do odbioru osobistego w Telford. Macie jakies propozycje] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Z.Kędzierski Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 A ja jestem ciekaw czy ktos z Polski sie wybiera. Z Polski to powinna przybyć "silna grupa pod wezwaniem" IPMS Świdnica. Ostatnie dwa lata byli, ale tym razem cicho na forum ... silna grupa sie wybiera - w piątek rozpakowujemy szpejownię na stołach nr 3323 i 3324 w strefie Overseas Area (hala 3 – trzeci i czwarty stół od prawej strony w żółtym rzędzie 3E) http://smwshow.com/downloads/2014Floor%20Plans/2014%20Hall%203%20RGB.pdf Zapraszamy do nas na stoisko, będzie gdzie kości złożyć i co zaliczyć a i pogadać o starych Polakach tyż. do zobaczenia sie zatem w Telford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Października 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 15 Października 2014 Witam Mój klub IPMS South London będzie rozłożony w hali 1 (główne wejście) w rzędzie D. To będzie blisko wejścia - będę pokazywał BTR'a oraz Mercedesa. Tutaj jest plan hali. Zapraszam do nas! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Ja będę z IPMS Warrington. Też w hali 1 tyle że sekcja H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 Ja bede ze swoim klubem ulokowany w hali 2 rzad G Jesli ktos spotka takie logo jak ponizej zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 No to ja się wpiszę jeśli można. Niezrzeszony (jeszcze ) KA18 Cumnock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Października 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Października 2014 Cześć Piecu_KP Zostałeś dodany do MAPY. Zerknij na swoją pozycję - jest kilku chłopaków z forum niedaleko od Ciebie. Przypominam, że czerwone gwiazdki to imprezy, które już się odbyły w tym roku, zielone natomiast reprezentują zbliżające się eventy. Czerwone baloniki - to przybliżone pozycje członków naszej grupy w UK. pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 Siemanko i dzięki za ciepłe przywitanie. Na imprezy póki co się nie wybieram (no może jako widz),bo nie mam jeszcze nic poza Szakalem w powijakach. Jednak nie omieszkam się zaznajomić z resztą mapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 26 Października 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Października 2014 Witam Z okazji zbliżającej się wystawy w Telford - założyłem stronę FB z naszą inicjatywą. Myślę, że może to być ciekawe miejsce do bezpośredniej (na gorąco) wymiany fotek z wystaw na których będziemy. Chętnie przydzielę wam dostęp "redaktorski" - proszę chętnych o zgłoszenia. pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Jak najbardziej chetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toferekk Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Klub: Brak Burton on Trent DE14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 26 Października 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Października 2014 Cześć toferekk Zostałeś dodany do MAPY. Jest sporo osób niedaleko Ciebie, no i do Telford masz rzut kamieniem... będziesz? pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Panowie jakby kogoś interesowało... W sklepie Aldi jest dostępny do nabycia zestaw nożyków (56 części - jutro wrzucę fotki jakby był ktoś chętny. Cena ok 6:99 GBP). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Listopada 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Listopada 2014 Witam Przypominam, że już w najbliższą Niedzielę spotykamy się na naszej comiesięcznej konferencji online. Osoby które już uczestniczyły mogą się spodziewać maila z zaproszeniem na kilka minut przed godziną 10pm - wszyscy nowi uczestnicy - proszę przeczytać pierwszy post w tym temacie. serdecznie zapraszam i do usłyszenia oraz zobaczenia w Niedzielę Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Listopada 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Listopada 2014 Odnaleźć to się odnajdziemy, byle by tylko się nikt nie zgubił :-) :-) :-) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 1 Listopada 2014 No może po piątku jakos znajdę te halę żeby w sobotę jakies zakupy zrobić aczkolwiek moze być ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Jak bys sie zgubil to dzwon ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 1 Listopada 2014 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Niestety z powodu choroby córki wizyta w Telford zamieniła się w szybkie zakupy. Udało się pogadać z kilkoma chłopakami, kilku niestety nie udało się trafić. Mam nadzieję że za rok będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi