Maxy Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 w nieoczekiwany sposób polscy modelarze mają podobne odczucia jak rosyjscy. Modelsvit 5 razy więcej nowych modeli w rok wypuszcza niż Zvezda. Nasi producenci nie lepsi. A w Sojuzie jak widać, demoludów jak PRL, nie za bardzo polubili. Dlatego m4, może będzie. A na razie И-7У, И-75, Е-150, Е-152А и Е-152М. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Suczka wylądowała ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Popieram Kolegę RAV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Załóż konto procentowe do następnych zamówień ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Popieram. Zrób przelew "wewnętrzny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 A racja. Twoje zdrowie, Grzesiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Popieram. Zrób przelew "wewnętrzny". Jestem za. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 może niech tyle nie przelewa bo o następnych modelach zapomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Hej. Również popieram procentowy przelwe wewnętrzy. Twoje zdrowie Grześ. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Uff, Panowie, nie da się ukryć, że Wasz społeczny zryw wprawił mnie nieco w zakłopotanie No i skąd to przypuszczenie, że aż tyle dam radę płynów zużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Rozłóż sobie na raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Uff, Panowie, nie da się ukryć, że Wasz społeczny zryw wprawił mnie nieco w zakłopotanie No i skąd to przypuszczenie, że aż tyle dam radę płynów zużyć Idź w jakość nie w ilość... Lepsza jedna Tamigawa niż dziesięć Mastercraftów Kup sobie ode mnie Komes Porter Bałtycki zamiast 2-3 zwykłych browarów i delektuj się przy np. Krazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 A ja Ci mogę przysłać parę buteleczek Lubuskiego, ha, ha No Panowie, co się dzieje? Na razie tylko jeden warsztat jest aktywny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 No jak to co? Modele schomikowane. A ja z warsztatem to się boję wychylać, bo łypią na mnie z ukosa Su-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 "Polmos Siemiatycze" - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ponieważ otrzymałem ostatnią (a właściwie - przedostatnią) zwrotną informację, że wszystko ok, słówko ode mnie na zakończenie transakcji. Panowie Wielkie dzięki za zaufanie i cierpliwość. Wielkie dzięki za sprawną komunikację i szybkie działanie. Z ciekawostek: Kompletowanie i sprawdzanie zestawów zajęło mi ok. 5 godzin, Pakowanie do wysyłki to już tylko 3 godziny Do klejenia poszły 3 rolki taśmy i cały zapas folii bąbelkowej z domowych zapasów, no i trzeba było dokupić 10 pudeł. Zajęcie w sam raz na integrację z synem. Mam nadzieję, że wszyscy są zadowoleni z transakcji (no, oprócz tego jednego niezadowolonego z obsługi i nieprofesjonalnie przeprowadzonej transakcji, któremu zabrakło cennego czasu by choćby napisać, że model dotarł, ale co mnie maluczkiemu z profesjonalistą dyskutować...) PS. Mamy już zaproszenie na zakupy jak się ukaże Su-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ustawiam się w kolejce po SU-22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Jeszcze raz pięknie dziękuję za okazaną pomoc wzór konspekt i się zapisuję do komitetu kolejkowego na Su-22M4 i Su-22UM-3K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ustawiam się w kolejce po SU-22. Ale zrobi ktoś poza mną tę 20-tkę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ustawiam się w kolejce po SU-22. Ale zrobi ktoś poza mną tę 20-tkę..? Zrobi zrobi np. Focus czyli ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ustawiam się w kolejce po SU-22. Ale zrobi ktoś poza mną tę 20-tkę..? Zrobi zrobi np. Focus czyli ja. Prześledziłem temat Su20 i dokładnie maiłem tą samą konkluzje co Mikołaj75 Dobrze że znalazł się ten pierwszy odważny czyli Focus Robię rozeznanie pod mój pierwszy odrzutowiec i też pisałbym się na Su-22. Mały off,jaki model w 72 polecacie Miga-21? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ale zrobi ktoś poza mną tę 20-tkę..? No wiadomo, wszyscy którzy kupili model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ale zrobi ktoś poza mną tę 20-tkę..? Na mnie nie liczcie. Przy moim tempie i kolejce realny termin rozpoczęcia prac to wresień 2148roku Cyba że coś z kolejki wypadnie i suka na to miejsce wskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Do MiGa-23 i -29 nawet je w PS zapowiedział, ale o ile wiem, nie ukazały się.Będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi