micmal Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Koniec...wreszcie. Zmagania tutaj viewtopic.php?f=87&t=43683 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Świetna scenka, jak i malowanie Pattona, jest klimat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Trzyma klimat. Dla mnie bezkonkurencyjny jest...figurant oparty o czołg. Kapitalnie pomalowany i wycieniowany. Gdybys zrobił zmontowane zdjęcia na tle nieba, dżungli itp- byłoby jeszcze klimatycznej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Bajka, piękna scenka. Już się nie mogę doczekać twojego kolejnego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Bardzo fajnie wszystko wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted September 24, 2014 Author Share Posted September 24, 2014 Wielkie dzięki, fajnie, że się podoba Do pełni szczęścia zabrakło mi przed pociskami skrzynki amunicyjnej (takiej metalowej), choć jednej, ale takich gotowych chyba nikt nie robi, a ja za leniwy jestem i mi się nie chciało jej skrobać, łusek do Browninga (takiej sterty) i jeszcze kilku puszek, coby spotęgować zamysł pikniku. Już się nie mogę doczekać twojego kolejnego modelu. Rozsądek podpowiada "dokończ" Chaffeego, ale...sam nie wiem, bo w dioramach właśnie zakiełkował mi pomysł, od którego nie mogę się uwolnić, a wiem, że jak zacznę, to zanim skończę to z rok minie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAMIL90 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Fajny, na prawdę mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Scenka rewelacyjna. Najbardziej przypadł mi do gustu wojak z patelnią i jajami sadzonymi Już się nie mogę doczekać twojego kolejnego modelu. Rozsądek podpowiada "dokończ" Chaffeego, ale...sam nie wiem, bo w dioramach właśnie zakiełkował mi pomysł, od którego nie mogę się uwolnić, a wiem, że jak zacznę, to zanim skończę to z rok minie Rok to u minie klasyczna przerwa między aktualizacjami warsztatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldeczek Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Pięknie, bardzo fajna podstawka...czołg pięknie skomponowany ze wszystkim...fajny motyw z łuskami.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Juz "ochy " i "achy" napisano wyżej . Gratulacje, świetna praca pod każdym względem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Bardzo dobry model wraz z podstawką. Podkreślić trzeba, że walczyłeś z bardzo trudnym kolorystycznie i technicznie malowaniem. Z krzaczorami tez super robota, a figurki to ekstraklasa. Dawaj kolejny warsztat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Świetna praca Gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordrene Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Świetnie tylko jak on się tam znalazł? Spadł z nieba? Nie ma śladów gąsienic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Bardzo fajna diorameczka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Pięknie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Wielkie dzięki Rok to u minie klasyczna przerwa między aktualizacjami warsztatu wiem, znam to, chciałoby się szybciej, ale życie, to życie... Świetnie tylko jak on się tam znalazł? Spadł z nieba? Nie ma śladów gąsienic eee, no coś tam jest z tyłu pojazdu, przy następnej pracy postaram się dać fotki ze wszystkich stron, coby wątpliwości rozwiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Rozsądek podpowiada "dokończ" Chaffeego, ale...sam nie wiem, bo w dioramach właśnie zakiełkował mi pomysł, od którego nie mogę się uwolnić, a wiem, że jak zacznę, to zanim skończę to z rok minie Dokończ, dokończ! Diorama świetna, kępki trawy, błoto bardzo realistyczne, ten oparty o czołg żołnierz wymalowany wręcz wzorcowo. Że o samym czołgu nie wspomnę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Świetna praca. Doskonała kompozycja, warsztat... Gratuluję udanego projektu (przewiduje fotkę Admina - wkrótce)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts