micmal Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Koniec...wreszcie. Zmagania tutaj viewtopic.php?f=87&t=43683 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Świetna scenka, jak i malowanie Pattona, jest klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Trzyma klimat. Dla mnie bezkonkurencyjny jest...figurant oparty o czołg. Kapitalnie pomalowany i wycieniowany. Gdybys zrobił zmontowane zdjęcia na tle nieba, dżungli itp- byłoby jeszcze klimatycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Bajka, piękna scenka. Już się nie mogę doczekać twojego kolejnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Bardzo fajnie wszystko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 24 Września 2014 Autor Share Napisano 24 Września 2014 Wielkie dzięki, fajnie, że się podoba Do pełni szczęścia zabrakło mi przed pociskami skrzynki amunicyjnej (takiej metalowej), choć jednej, ale takich gotowych chyba nikt nie robi, a ja za leniwy jestem i mi się nie chciało jej skrobać, łusek do Browninga (takiej sterty) i jeszcze kilku puszek, coby spotęgować zamysł pikniku. Już się nie mogę doczekać twojego kolejnego modelu. Rozsądek podpowiada "dokończ" Chaffeego, ale...sam nie wiem, bo w dioramach właśnie zakiełkował mi pomysł, od którego nie mogę się uwolnić, a wiem, że jak zacznę, to zanim skończę to z rok minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Fajny, na prawdę mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Scenka rewelacyjna. Najbardziej przypadł mi do gustu wojak z patelnią i jajami sadzonymi Już się nie mogę doczekać twojego kolejnego modelu. Rozsądek podpowiada "dokończ" Chaffeego, ale...sam nie wiem, bo w dioramach właśnie zakiełkował mi pomysł, od którego nie mogę się uwolnić, a wiem, że jak zacznę, to zanim skończę to z rok minie Rok to u minie klasyczna przerwa między aktualizacjami warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Pięknie, bardzo fajna podstawka...czołg pięknie skomponowany ze wszystkim...fajny motyw z łuskami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Juz "ochy " i "achy" napisano wyżej . Gratulacje, świetna praca pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Bardzo dobry model wraz z podstawką. Podkreślić trzeba, że walczyłeś z bardzo trudnym kolorystycznie i technicznie malowaniem. Z krzaczorami tez super robota, a figurki to ekstraklasa. Dawaj kolejny warsztat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Świetna praca Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Świetnie tylko jak on się tam znalazł? Spadł z nieba? Nie ma śladów gąsienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Bardzo fajna diorameczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 9 Października 2014 Autor Share Napisano 9 Października 2014 Wielkie dzięki Rok to u minie klasyczna przerwa między aktualizacjami warsztatu wiem, znam to, chciałoby się szybciej, ale życie, to życie... Świetnie tylko jak on się tam znalazł? Spadł z nieba? Nie ma śladów gąsienic eee, no coś tam jest z tyłu pojazdu, przy następnej pracy postaram się dać fotki ze wszystkich stron, coby wątpliwości rozwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Rozsądek podpowiada "dokończ" Chaffeego, ale...sam nie wiem, bo w dioramach właśnie zakiełkował mi pomysł, od którego nie mogę się uwolnić, a wiem, że jak zacznę, to zanim skończę to z rok minie Dokończ, dokończ! Diorama świetna, kępki trawy, błoto bardzo realistyczne, ten oparty o czołg żołnierz wymalowany wręcz wzorcowo. Że o samym czołgu nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Świetna praca. Doskonała kompozycja, warsztat... Gratuluję udanego projektu (przewiduje fotkę Admina - wkrótce)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi