Dorotka Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2014 I fajnie szło :( Może wrócę w 32! Uszy do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Dziwne, że na naszych efach tego efektu aż tak nie widać, a też mają have glass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 4053 fajnie jest umorusany, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 Czy Uczeni w Piśmie mogliby podpowiedzieć w jakim to kolorze jest? C306 czy C308 czy jakoweś inne cholerstwo? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 Przed :-) Po :-( Nie wiem co to znaczek niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 WJSwKiGKO* *) Wygląda Jakby Stał w Kurniku i Go Kury Ob... I dokładnie o to chodzi aby tak dziś wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 A pociągnięcie całości jakimś satynowym czy błyszczącym z kroplą "flat base" nie załatwi tematu Have Glass na sam koniec? Tak tuż przed zaciekami i brudem w warstwie przyściennej? Tak se na głos myślę, bo w zasadzie taki pomysł mam na swojego szesnastego. Swoją drogą, ten prześwitujący podkład na noskach belek p-p, o których pisze arek wygląda dość ciekawie przy "zdrowej" powłoce lakierniczej na reszcie płatowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 A pociągnięcie całości jakimś satynowym czy błyszczącym z kroplą "flat base" nie załatwi tematu Have Glass na sam koniec? Tak tuż przed zaciekami i brudem w warstwie przyściennej? Tak se na głos myślę, bo w zasadzie taki pomysł mam na swojego szesnastego. Swoją drogą, ten prześwitujący podkład na noskach belek p-p, o których pisze arek wygląda dość ciekawie przy "zdrowej" powłoce lakierniczej na reszcie płatowców. To już na szczęście nie moje zmartwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Fajnie wyglada to malowanie. Czyli slady po deszczu byly robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 Fajnie wyglada to malowanie. Czyli slady po deszczu byly robione? Może być deszcz, ale muszę przyznać, że bytność w kurniku bardziej mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Muszę chyba zacząć osrywać moje modele, bo fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Nooo jaki zdolny hodowca ptaków ozdobnych.Gdzieś ty się do tej pory chował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 Mały progressss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Trochę jakby gruby ten pasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 Trochę jakby gruby ten pasek? Nie jest to wykluczone.... Nie mam pojęcia jaką on ma w oryginale "grubość" (zdjęcie jest wcześniej). Tu 0,8 mm, czyli wychodzi 38,4 mm na oryginale... Nie zmieniam, zostaje jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Eee, nie rób obciachu z tym paskiem. Fotka była. A tak "bajdełej" - coś czuję, że Solowi paska byś nie darował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 Eee, nie rób obciachu z tym paskiem. Fotka była.A tak "bajdełej" - coś czuję, że Solowi paska byś nie darował... Niech Wam będzie - zwężę, choć mi się nie chce... Teraz zobaczyłem, że on idzie przez jedną linię nitów a ja machnąłem przez dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 A tak "bajdełej" - coś czuję, że Solowi paska byś nie darował... Mistrz manipulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi