Mikele Napisano 21 Stycznia 2015 Share Napisano 21 Stycznia 2015 Nieskromnie zauważę, że merytorycznie model jest chyba w 100% ok.Udało mi się nawet znaleźć zdjęcia tej wersji maszyny (czyli J) z podczepionymi pociskami szwedzkimi wersjami rakiet AIM-9B. Mialem na mysli dyskusje o "merytorycznosci" malowania :P To nie facebook, nie ma przycisku "lubi to" więc zostawię tu ten obrazek. Wujek Staszek, mistrz ciętej riposty się chowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Stycznia 2015 Share Napisano 21 Stycznia 2015 To nie facebook, nie ma przycisku "lubi to" Szkoda pewnie dużo miałby lajków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2015 Nigdy nie ukrywałem, a nawet kilkakrotnie pisałem wyraźnie, że kolory mojego modelu to po części tylko moja fantazja, choć bazująca na kolorach oryginałów. Oryginalna oliwka i granat są zbyt ciemne i ponure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SrebrnyKrzyz Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Ogólnie jest w porządku podoba mi się kolorystyka jednak to nie mój gust. Wolę Su-27 i pochodne oraz Szable z Korei. Chylę jednak czoło bo jakbym był sędzią w jakimś konkursie dałbym nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Draken bardzo ładny, zresztą jak każdy twój model. Ale co bezie następne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2015 Coś szarego, coś ładnego, coś z natury tchórzliwego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Czyżby kolejny Tomcat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2015 Nie, ale jako że jeszcze nie wszystkie detale są dopięte na ostatni guzik, to wstrzymam się z odpowiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Model bardzo efektownie pomalowany, cieszy oko. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Slutligen , den svenska! Jag gratulerar uppriktigt det framgångsrika projektet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2015 Tack så mycket. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Gratki za fotkę na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Gratuluje fotki admina ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 Solo...po fotce na głównej wiedziałem, że to Twój model. Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 Model wyszedł świetnie, cały czas śledziłem warsztat choć nie komentowałem bo sie nie znam za bardzo. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Średnio mi się podoba ten samolot ale w twoim wykonaniu wyszedł naprawdę fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi