Seb Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Na etapie filtrów podobało mi się, potem już nie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Czemu nie cały od początku? Ogólnie mi się podoba, ale jak dla mnie trochę za mocno usyfiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Choć mocno usyfiony to podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Na podstawce będzie zacnie wyglądał. Usyfienie mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Ale uwalony . Luski od DSzK to po prostu pocięty drucik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Jak dla mnie bardzo ładnie wytytłany w błotku ludek też cacy . Model to Tamiya ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Bardzo mi się podoba. Grajek to jaka firma jeśli można wiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 dla mnie bardzo spoko model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Niebieski przetarty kolor spodni mnie kojarzy się z dżinsem, a nie wiem czy ruscy żołnierze w czymś takim chadzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 ŁAŁ Fajny model powstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Kwietnia 2015 Super Moderator Share Napisano 28 Kwietnia 2015 No Świetnie! Na prawdę świetnie! Czekam na osobną galerię!!! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Bardzo mi się podoba, skąd masz drzewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Krzaczyska eleganckie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Teraz, jak jest na podstawce robi 2x lepsze wrażenie niż n "sucho", czekam z niecierpliwością na zakończenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Jakim kolorami robiłeś rozjaśnienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 (edytowane) Mostek to chyba nie dźwignie tego ciężaru? Edytowane 12 Maja 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Paweł podoba mi się wykonanie. Oczywiście jest kilka nieścisłości jak wyżej wymieniony most. Dla mnie np nie pasuje ten gość z akordeonem podczas gdy ci na moście są w pozach jakby za rogiem czyli się Niemcy. Natomiast do technicznej strony nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 To typowy bard, grając zapewnia swoim towarzyszą bonus do inicjatywy i trafień krytycznych =P Co do mostku to wydaje mi się że jeśli jego koniec znajduje się już zaraz za krawędzią dioramy, to nie powinno być większego problemu z przeprawieniem się tego pojazdu na drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Sądząc po harmoniście i nastrojach Mołodców, to ten D-ca chyba wypatrzył po drugiej stronie jakieś dziewczyny. Ale scena ogólnie ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Fajna scenka A sam pojazd ślicznie upaprany Będzie do zobaczenia w Krakowie na wystawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi